Get me outta here!

Nov 30, 2010

"CRAFT BY BEA GIVEAWAY"


Salam..uols..mari join Craft By Bea Giveaway nih
tarikh tutup-30 November 2010
jom join..sempat lagi nih hehe..
syarat penyertaan pun amat mudah..nak tahu klik kat atas tuh..k.
saya minat semua jenis craft ^__^
moga2 bertuah laa kali nih.aminn..

“Contest:I Love My Mum”


Salam..today aku nak join contest I Love My Mum
Jom korang join sekali..kita meriahkan ramai2..
Sempena besday ibu fatin pada 5 disember nih, beliau (fatin) telah berbesar hati nak anjurkan contest I Love My Mum..
Tarikh tutup 30 November 2010

JeNg jeNg jeNg JeNg..ni la gambar my Mum…ibu kesayangan dan pujaan hati beta.. ^_^

Ini la gmbr my mum..x byk gmbr mak aku nih..sbb die kurang gemar tangkap gambar..namanya Bee Bee bt Ariffin..gambar ni diambik masa kiteorg kat KL..

Tadaaaaaa ni plak gmbr me with my Mum..
Ni pic time Konvokesyen UM..comey x kami hehe ^__^

I LUv You So Much…Mom….


Kena jawab 1 soalan tau?hehe
Nyatakan 1 hadiah yang paling best anda pernah beri kepada ur Mum masa Besday beliau??
Hehehe disebabkan saya belum ada pendapatan tetap lagi, so x dapat la nak bagi hadiah yang gempaq2 dan mantap2 kan..besday my mum jatuh pada 31 Mac so hadiah yg saya rasa paling best pernah beri adalah saya telah membuat sebiji kek..(buat sendiri okey) khas utk my mum…walaupun rasanya x la sesedap mcm dibeli kat kedai kek tuh tpi still leh makan lagi hehe..yg penting usaha kita dan kasih sayang yg ada dlm kek tuh sebab kita uat kek tu sendiri dengan perasaan kasih syg kan..hehe..

                                                          Happy besday to ur Mum..fatin =)

Dan selain itu , disamping uat sebijik kek..saya ada bagi gak 1 kad ucapan Besday kat My Mum..baru la nmpk cam suprisee ada kad sume hehe..tapi kad ucapan besday tuh saya beli jela kt kedai x sempat nk uat sendiri sbb dok sibuk nk uat kek hehe..

                                                             Gambar hiasan jer nih..

Aku tag

Nov 29, 2010

"AWARD BOOMBASTIC BLOG"



SaLam uoLs…jom join award bombastic blog nih plak..k
Tarikh tutup 31 Disember 2010 nih
Jom sama2 meriahkan k..

Kena uat entry yg meletop tau hehe..aku pn dh nk meletup dh nih sbb nak hadiah punye pasal ^__^ hehe

Sile JOIN suMeee...

Aku tag

"OUR FIRST LUCKY DRAW"


SaLam...hari nih aku nak join plak "Our 1st Lucky Draw"
BLoG~itu ini sana sini~ akan adakan 1st lucky draw
buat para bloggers..
So tggu apa lagi..jom join ramai2..kita meriahkan lagi "our 1st Lucky draw nih k..
taRikh tutup-12 DisemBer 2010
Syarat penyertaan pun senang jer..nak tahu klik kat atas tuh k..
hadiah die pun mang best..sukeeee saNgattt...
moga2 ada rezeki saya.. ^__^

"Giveaway Lucky Followers"


Salam..jom join GA Lucky Followers
cepat2 follow blog tuan penganjur..
die mencari sehingga 300 followers..
ada hadiah tau dan 2 org pemenang akan dipilih..
jom kita follow dan join GA ni..

Nov 26, 2010

CITE CONTEST/GA

Dua result contest/GA dh diumumkan..haha cam biasa kurang bertuah utk menang..satu tu mmg ramai yg sertai..yg kedua tu xdela ramai sgt..tp saguhati pun x sangkut la hehehe..well xde rezeki lagi..xpe cuba dan terus mencubaa..teringin nak rasa perasaan teruja menang tuh sekali lagi ..hehehe..
Rezeki…dimanakah kau pergi..moga lepas nih ada la rezeki utk aku..disertai dgn tuah sekali..aminnnn…

Contest “Cantik Kasutku”..


SaLam and Hai u all…hari ni aku nak join pula contest “Cantik Kasutku”
Jom korang ramai2 kita join this contest..syarat penyertaan die pun amat mudah..untuk keterangan lanjut klik kat atas tuh k..
GA ini bermula pada 20/11/2010 jam 9:15mlm dan akan berakhir pada 01/12/2010 jam 12:00mlm..
So tggu apa lagi..mari meriahkan GA nih k.
Hadiahnye sgt lumayan. Lain x bukan mesti lah Topup. ^_^
3 pemenang akan dipilih
Aku tag

Nov 25, 2010

Norgadis Contest 2, Sempena Ulang Tahun Perkahwinan ke 19 tahun


Salam sume..kali ni aku nak join GA by Norgadis..
Norgadis Contest 2 bermula 17 November 2010 dan berakhir pada: 17hb December 2010, jam 12.00 malam.

Kena jawab soalan tau.hehe
Soalan 1: Berapa orangkah anak perempuan aku
Soalan 2: Berapa orangkah anak lelaki aku

 Jawapan 1:  4 Orang anak perempuan..
1) Nurfatihah Athirah
2) Nurzafirah Nadirah
3) Nuratikah Nazurah
4) Nurwathiqah Masturah

Jawapan 2: Tiada anak lelaki.  

  • Jika ramai yang mempunyai jawapan yang tepat, pemenang akan dipilih secara cabutan ...
Jom korang meriahkan lagi contest nih..moga2 aku bertuah la hendaknyer aminnn..

2ND CONTEST : THIS IS MY FAMILY


Salam..ok rini nak cuba nasib nak join “2nd Contest:This Is My FamiLy”
tarikh tutup 27 December 2010 (pukul 12 tgh malam)
hadiahnyer adalah jeng-jeng
WANG TUNAI RM 50 dan OLE-OLE DARI KAMPUNG SAYA BERNILAI RM 50..
Hehe bunyi cam best jer hadiah tu kan..hehe..so korang tggu apa lgi meh join jugak..kita meriahkan sama2 contest nih..
Utk keterangan lanjut leh la klik kat atas tuh k..

k.ni la gambar yang saya pertaruhkan hehehe
                                                              Me with my Mum
 Haaa tula gmbar aku ngan mak aku yg bernama Bee Bee bt Ariffin..gmbr bapa aku xde dlm pic nih sbb die yg tukang tngkp gmbr ni hehehe..
Aku anak tunggal so dlm gmbr tuh aku ngan mak aku jela..xde adik beradik..gmbr tuh di amik waktu aku Konvokesyen di Universiti Malaya pada bulan Ogos 2009..wow sweet moment that time..gmbr tu muka aku n my mum dh penat sgt tuh..panas dan letih..ramai gler org time tuh..huhu..kami sekeluarga asal mmg org Penang..so time konvo aku kirenyer kami sekeluarga bercuti-cuti di KL laaa..hehe
Aku pertaruhkan gambar aku ngan ibu kesayangan aku..harap2 ada tuah la gambar kami berdua nih..
I luv my mum so much..muahhh hehe ^_^

“BUL BUL CRAFT GIVEAWAY”


Hai semua..ok today aku nak join pula “BUL BUL CRAFT GIVEAWAY”
bul bul craft dengan berbesar hatinya mengadakan GA ni untuk menghargai blogger2 di Malaysia...
2 pemenang akan di pilih...dan terbuka kepada semua..
Apa tunggu lagi mari kita sama2 meriahkan GA ni dgn join GA nih ramai2..moga2
Ada tuah untuk saya ^_^
Apa hadiahnyer ek???jeng jeng jeng jeng..
Ini la hadiah2nya
1)key chain flower (1pcs)
2)fabric button ( 30 pcs)
3)h/p strip english cotton (1 pcs )
4)brooch english cotton ( 2 pcs )
5) Tiny Button (assorted shapes) (50 pcs)
Wowww..best kan hadiahnyer..suke suke suke..hehehe
Alangkah serononknya lau hadiah diatas milik aku hehe

So mari join ramai2 k..keterangan lanjut klik kat atas tuh k..

Nov 24, 2010

TOPUP PERCUMA, OLE-OLE SARAWAK & HADIAH MISTERI


Hii sume..kali aku nak join contest nih yg dianjurkan oleh SERN
taRikh tutup -25 Disember 2010
jom join ramai2..kita cuba2 nasib..hehe ^_^
syarat penyertaan pun mudah jer..
so untuk keterangan lanjut sile klik kat atas tuh k..

aku tag

Giveaway Kecantikan #5


Salam aku nak join pula "Giveaway Kecantikan 5 yg dianjurkan oleh Ardini Humaira
tarikh tutup penyertaan adalah pada 27hb November 2010 jam 10 malam
hadiahnya adalah lip color magic yang memang magik! ^___^
2 orang pemenang akan dipilih melalui cabutan bertuah..
harap2 ada tuah..hehe
jom kita ramai2 meriahkan GA nih..

“50TH FOLLOWERS GIVE AWAY BY CIK T-REX”


SaLam, Ok hari nih aku nak join pula GA by Cik T-REX..
Jom korang sume kita pakat2 join sama2 sebagai tanda sokongan kat Cik T-REX kite nih..

“Saya join GA ni kerana saya memang suka join segala GA/Kontest yang ada di muka bumi ni, disamping saya ingin meramaikan lagi follower blog cik T-Rex yang qiut nih, serta berharap adalah tuah disini untuk menjadi pemenang GA ini.Disamping berkenalan dengan blogger2 baru diblog cik T-Rex nih..salam perkenalan yer cik T-Rex dan yg lain juga..

Kena tag 5 org blogger
Aku tag

Nov 23, 2010

“Iefadesign 1st Giveaway with POCOYO”


Haii sumeee..today aku nak join pula “Iefadesign 1st Giveaway with POCOYO”
Hehe comeyyy kan banner tuh.. ^_^
Jom kawan-kawan kite join dan meriahkan lagi GA yg dianjurkan oleh iefadesign nih
Tarikh tutup-1 januari 2011
-3 cabutan bertuah-
So tunggu apa lagi jom joinnnn k..
Untuk keterangan lanjut sile klik kat atas tuh k..
                                                                     Yeahhhhhhhhh………..

“MUSH 1ST GIVEAWAY”


Salam sume..hari nih aku join pula “MuSH 1st Giveaway”
Syarat penyertaan die pun senang jer..
So korang tggu apa lagi..jom join ramai2 sebagai tanda sokongan..
Tarikh tutup-15 DisemBer 2010
Untuk keterangan lanjut klik kat atas tuh k..
Pemenang akan dipilih secara rawak..
Jom terjah dan joiNnnnn…
Aku tag

“Giveaway Azieda Razak Birthday”


Salam kali ni aku nak join pula “Giveaway Azieda Razak Birthday” GA ni dibuat oleh beliau sempena Besday nya yang ke-22 tahun..
Jom korang join ramai2..mana tau ada rezeki kan..
Tarikh tutup: 26 Nov 2010..
Untuk keterangan lanjut korang klik kat atas tuh k..

“Flying papers, multi colours of balloon, delicated blossom, fantastic people, Love and laughter what it describes??
HAPPY BIRTHDAY AZIEDA ^_^
So sempena besday cik Azieda nih saya nak wish laa kan..tapi saya wish dengan pantun yer..hehe..sorry la lau pantun cam merapu sikit yer hehe..

Jalan-jalan dipasar mencari ikan,
Niat dihati nak dibuat laksa,
Selamat ulangtahun kelahiran ku ucapkan,
Moga dirimu bahagia sentiasa.

Pergi bermain dengan si Kaka,
Penat bermain terasa pula nak makan laksa,
Umur bertambah janganlah leka,
Semoga dirimu diredhai Allah sentiasa.
Just for you..

                                                                 Specially for you ;P

SeMoga 12 BuLaN mendataNg peNuh ceMerLaNg…
52 MiNggu KebaHagiaaN..
365 Hari KeBeRkataN…
8760 jaM peNuh KasiH SayaNg…
daN 525600 Saat peNuh deNgaN sENyuMaN…
SELAMat HaRi LaHiR yaNg ke 22…

ikHLas daRi saYa –SaHBaNu-

"1st GA Cikgu CT JUNIOR"

SalAM..kali nih aku nak join pula "1st GA Cikgu CT JUNIOR"
mengikut tuan punye blog GA ini dianjurkan sbg tanda persahabatan di alam cyber juga sempena riang ria cuti sekolah
ya salam perkenalan untuk cikgu Ct yer..moga persahabatan didunia blogger nih terus berkekalan..keep in touch selalu yer..


Tarikh mula penyertaan dari 22 Nov-31 Disember 2010..
banyak masa lagi tuh..so pada kwn2 yg lain jangan lupe join k..
Hadiah die pun lumayan gak..sukeeee laaaa..
Hadiah Utama
Special Giveaway

Amacam best kan hadiah dier...minta2 sayalah yang bertuah tuh.. Aminnn ^_^ hehehe..
so kalau nak join siLe KLIK SINI K

"Chocolate Giveaway"


SaLam..Hai kaWan2..hari ni aku nak join "Chocolate Giveaway" dari naufal n nureen nih..
jom kawan2 kite join ramai2 mana tau ada rezeki kan..
tarikh tutup-25 Disember 2010 nih..
hadiahnyer tentula chocolate gak..nyum nyum..hehehe
utk keterangan lanjut sila klik kat atas tuh k..

Nov 22, 2010

“CONTEST KESAYANGANKU”


Salam Uols..kali nih aku nak join “Contest Kesayanganku”..so kat sini leh cite apa je benda ke, orang ke, haiwan ke yg korang sayang sangat..hehe so bagi aku tentulah aku nak cite tentang KuciNg kesayangan aku..iaitu LoLen dan BuBuN..


BuBun tuh yang warna kelabu tuh-die nih kucing betina..manakala Lolen pula kucing jantan..kirenyer sepasang laa..
Actually diorang ni aku bela sejak kecik lagi..kirenyer keturunan turun temurun gitu..aku bela dari mak2 diorang lagi..hehe..aku pun x ingat umur diorang nih tapi adalah dalam 6-7 tahun dah…aku sayang gilerr ngan diorang nihh..
Bubun nih pernah beranak sekali..tapi lepas tuh die x mengandung2 dah..musykill tul aku…x dpt cucu laa aku cmni..waaaaaa…
Diorang nih makan ikan mentah ngan makanan kucing laa macam Friskies or Whiskas..diorang nih mang nakal..bile dah subuh je pandai kejutkan org tidoo hehe..die akan buat bising kat telinga kita suh kite bangun hehe..bijak tul..

Tabiat pelik kucing aku nih..kalau LoLen die suka makan Plastik..ish2x..x lama pastu die muntah laa..kucin sape ntah..hehe..manakala Bubun pula suka makan lidi/bulu penyapu..sampai kiteorg kena gantung penyapu kat tmpt tnggi..ish2..dh xde benda lain diorang nak mkn..Lolen kesayangan aku nih suke lepak atas tingkap sambil usha dan tengok org lalu lalang kat belakang umah aku..umah aku bawah sekali so xde masalah la die nak lepak kat tingkap kadang2 sampai tertido kat atas tingkap tuh..die pun just lepak makan angin kat atas tingkap..nasib die x uat hal terjun ke bawah dan melarikan diri.. hehe kalau x mahu menangis x berlagu aku lau Lolen hilang..manakala Bubun pula kadang2 jer die lepak kat tingkap tuh..Bubun nih suka tido sebelah aku..

satu lagi Lolen ni mmg x boleh berenggang ngan Bubun..sentiasa bersama gitu hehe..
Lolen nih lebih jinak dan mesra gitu dari Bubun..kite leh dukung Lolen,peluk die,kiss pipi die sume..tapi lau Bubun mmg x leh hehe..kang die ngap ko balik hehe..pernah aku nak kiss pipi die..sekali die gigit hidung aku daaa..nasib x tercabut hehehe..Bubun kalau kite belai2 die..geletek2 perut die sikit2 tu kire ok la..die x kan marah nyer…



                                                                 My BuBun
                                          sedapnyer tidoo..sempat lg pndang kamera tuh..
                                             Ada hati nak tiup lilin kek aku ye bubun hehehe

Time sehari sebelum hari Raya Aidilfitri 2010 Lolen aku dah melarikan diri dari rumah..aku bukak pintu dan bercakap dengan kawan mak aku..pastu terus die lari keluar..dan x sempat nak tangkap die..huhu.bayangkan dah la sibuk nak uat persiapan raya..kucing plak leh hilang..jenuh la gi cari si Lolen nih..aku dan mak aku gi cari Lolen n dah jumpe die..tapi die x nak balik..die jadi garang nak gigit kami bila kami nak tangkap die bawa balik umah..mmg x dpt nak pegang lolen tuh..die mcm x kenal dh tuan die..derhaka tul..hehe ^_^ pastu ada gak jiran2 kami tolong nak tngkp die..kami kepung lolen..tapi still x dpt nk tngkp die.sbb die nak gigit..so xde sape yg berani nak pegang..die ni lau keluar rumah mmg automatic jadi garang..biasalah kucing jantan..tau nak bergaduh jerr..tapi bile dlm umah die okey jer..lemah lembut gitu hehe..
                                                                 My LoLeN


Aku sayang giler ngan diorang nih..x tahulaa kalau diorang dh xde nanti cmne la aku nanti..kadang2 bile diorang sakit sikit jer..aku dah susah hati..sedih sgt..sampai x snggup nak tgk..diorang dok bersin2 sikit pun aku dah risau..sampai aku pernah kata biarlah diorang sentiasa sihat..dan bagi sakit diorang kat aku..huhu
Diorang nih dah bertahun-tahun ngan aku…so aku amat sayang ngan diorang..
Aku ingat lagi time nak belajar kat KL..terpaksa la berjauhan ngan diorang kejap..punya laa rindu gilerrr kat diorang..kadang2 bile mak aku tepon aku utk tnya khabar..aku suh mak aku bagi lolen or bubun bersuara..hehe..sekurang-kurang lepas la sikit rindu bila dengar suara diorang.
                            Moga diorang ni sentiasa sihat dan ceriaaa2 selalu..aminnn hehehe

                                                      Tidoo timeeee...Luv U..

Yang tu je kot yg aku nak coretkan kat sini..kang lau x berhenti sekarang leh jadi novel la plak hehe..

Jom kawan2 join contest nih..best pe bercerita ttg benda/org/haiwan yg kita sayang nihhh..jomm..
Tarikh tutup-10 DiseMber 2010

Kalau korang tahu ttg Contest nih dari BLoG Aku..jaNgan lupe jadikan Aku (SAHBANU) sebagai REFERRAL korang k..tQ..

Aku tag
http://ladybarbella.blogspot.com                                             

“Mary Kay Contest”


Salam..hari nih aku nak join “Mary Kay Contest”
Tarikh tutup 30 Nov 2010..so korang mari join ramai2..untung2 kalau bertuah leh menang kan..saya dapat tau ttg contest nih dari website GengBlogger.com
Secara jujurnya dan ikhlasnya saya nih kurang arif tentang bab2 penjagaan kulit, makeup dan sebagainya..jadi dengan memasuki contest nih ianya sebagai permulaan kepada pengenalan terhadap produk Mary Kay nih..kalau menang n dapat hadiahnyer sudah tentu saya amat menghargainya dan bertambah laa pelanggan baru produk Mary Kay nih hehe ^_^
Ok apa yang saya tahu pasal Mary Kay nih???
Berdasarkan pembacaan dan pemahaman saya, Produk Mary Kay in terdiri daripada set penjagaan kulit, set penjagaan badan, Set Make-up dan byk lagi. Produk Mary Kay ini Telah berada di pasaran selama 45 tahun. Produk barangan ini tidak mempunyai sebarang bahan sampingan dan ia memang di iktiraf sebagai THE BEST&NO 1 Produk di US. Produk ini memang RECOMMENDED PRODUCT dan juga 'MONEY BACK GUARANTEE' product. Woww amazing!!!!...

 Mary Kay terkenal di seluruh dunia sebagai syarikat yang kita boleh menaruh kepercayaan pada produknya. Mary Kay secara kekal membangunkan produk yang memenuhi piawaian tertinggi bagi keselamatan, kualiti dan prestasi. Malah Mary Kay amat yakin pada produknya sehingga semua produknya disokong oleh jaminan kepuasan 100 peratus. Yang paling tip top tentang Mary Kay ialah ia mempunyai jaminan MONEY-BACK-GUARANTEE bagi pelanggan yang tidak berpuashati dengan produk ini. Dengan jaminan ini, ia membuktikan bahawa Mary Kay adalah satu produk yang sangat berkualiti tinggi dan menjaga kebajikan para pembeli..Selain itu, ianya Very suitable for Sensitive Skin & Matured Skin also All Skin Types. Sebab produk2nya diperbuat dari bahan2 Botanical. Tiada pengelupasan. Tiada hidrokinon. 100% gerenti. Antara bahan yang digunakan dalam produk MARY KAY ialah mereka menggunakan pati tumbuhan semulajadi contohnya....pati bunga raya, pati bunga beech, kacang hazel, delima dan banyak lagi..

Itulah antara apa yang saya faham ttg produk Mary Kay nih..saya pasti ingin mencubanya selepas ini..saya x kisah set yang mana hendak diberikan kepada saya jika saya menjadi pemenang bertuah kerana saya pengguna baru..jadi mana-mana pun xpe..terpulang pada tuan penganjur ^_^ mekasih yerrr..harap2 saya bertuah ye… ^_^ aminnn…

Nov 21, 2010

"SAHABAT BLOGGER GIVEAWAY"


Salam sume..diketika ini aku nak join pula "Sahabat Blogger GA"
GA ni berlangsung dari 21 Nov sampaila 12 Disember nanti..
so apa tggu lagi..jom sama2 kita meriahkan GA ni sebagai tanda sokongan..
Pemenang bertuah akan dipilih menerusi cabutan.
hadiah die pun menarik dan unik iaitu make over blog oleh pihak eija design..
woww sukeenyerr..harap2 bertuah laa..boleh la blog saya nih berwajah baru dan cun sikit..hehe  ^_^
so untuk keterangan lanjut klik kat atas tu k..
 saya tag

"Salam Perkenalan from ibusyiranina"


Salam.ok hari nih aku nak join GA from ibusyiranina nih..
jom semua mai join GA nih..
syarat2 die pun senang jer..kalau nak tahu klik kat atas tuh k..
Tarikh tutup penyertaan adalah pada 15 dec 2010.Pemenang akan dipilih berdasarkan lucky draw 3 pemenang utama & 3 hadiah saguhati. (bergantung kepada keadaan)
so tunggu apa lagi..mari terjah tuan punye blog nih..kite bagi sokongan trhadap GA nih..
Aku tag
http://ainismaira87.blogspot.com/

"Hatiku Hati Getah Giveaway"


Salam hari nih nak join "Hatiku Hati Getah Giveaway" yg dianjurkan oleh Cik Liyana..
meh ramai2 join..syarat die mudah je..nak tau lebih lanjut klik kat atas tuh k..
taRikh tUtup-30 Nov 2010..
haha tapi kena uat slogan sikit..

"Hati ku hati Besi tapi masih ada lembutnya kerana aku hanya wanita biasa"

tula slogan aku..hehe.. diterima ke x ek?hehe
hope2 ada luck kali ni..
aku tag

"GIVEAWAY SAYA NAK CURSOR TU JUGAK"


Salam..jom join GA nih yg dianjurkan oleh Nadia
Hadiah dier unik kan..lain dari yang lain..
seramai 5 org bertuah akan dipilih secara rawak.
untuk keterangan lanjut sile klik kat atas tu k..

"SAYA NAK TOPUP PERCUMA DARI BEE".


sAlam sumee..hari ni aku nak join pula GA "Saya Nak Topup Percuma dari Bee"
GA bermula 19/11/2010 - 19 /12/2010 ..
So tggu apa lagi..jom meriahkan ramai2 k..
hadiah pertama : topup (maxis,celcom,digi) berjumlah RM 30.00.
kewujudan hadiah ke - 2 dan ke - 3 akan diberitahu kelak bergantung kepada jumlah penyertaan
Aku tag

Nov 20, 2010

"HDD Birthday Giveaway"


Salam..ok..today aku nak join "HDD Birthday Giveaway"
tapi sebelum apa-apa..aku nak ucap Happy Birthday to yoU yg ke -32 tahun..muda lagi tuh ^_^ hehe
semoga dimurahkan rezeki dan bahagia selalu k..aminnn =)
Tarikh tutup 21 Nov 2010..apa tunggu lagi..cepat2 join k..
5 pemenang bertuah akan dipilih dan memenangi hadiah Misteriiiii... ^_^
moga2 saya bertuah..

"Giveaway 13Nov-28Nov 2010(6pm)


Salam..pe khabar sume?k rini aku nak join "Giveaway 13Nov-28Nov 2010"
Rugi lau x join sebab syarat2 penyertaan amat mudah..
kalau nak tau klik kat atas tu k..
tarikh tutup-28Nov nih..
jom join ramai2 k..
moga2 saya bertuah ^_^