Get me outta here!

Nov 15, 2010

“Birthday Lucky Draw”


Salam sume..okey hari nih aku nak join “Birthday Lucky Draw” yg dianjurkan oleh saricorner..apa-apa pun nak ucapkan “HAPPY BIRTHDAY”…HAPPY BIRTHDAY TO YOUuuu…semoga Panjang umur, murah rezeki, serta sentiasa bahagia dan ceria-ceria selalu..Aminnnnnn….
13 November yang lalu tuan punye blog ni menyambut Besday nya..hehe sebab tu beliau bermurah hati menganjurkan “Birthday Lucky Draw” nih..mekasih ye…lepas ni lau ada rezeki jangan upe uat GA lgi yeer..
Harap-harap adalah tuah kali ni utk meNang hehe..

So korang sume jom pakat join ramai-ramai yer..mari kita beri sokongan yang padu pada tuan punye bLog nih.. =)
Birthday Lucky Draw ni akan berlangsung dari 13-16 November 2010 ini..
Hadiah akan diberitahu kemudian & hadiahnyer akan dibuat secara cabutan bertuah atau menggunakan khidmat en.random.org

1 comment:

  1. salam..
    tq wish akak n join lucky draw ni..
    gud luck dear..

    ReplyDelete