Get me outta here!

Nov 23, 2010

“Giveaway Azieda Razak Birthday”


Salam kali ni aku nak join pula “Giveaway Azieda Razak Birthday” GA ni dibuat oleh beliau sempena Besday nya yang ke-22 tahun..
Jom korang join ramai2..mana tau ada rezeki kan..
Tarikh tutup: 26 Nov 2010..
Untuk keterangan lanjut korang klik kat atas tuh k..

“Flying papers, multi colours of balloon, delicated blossom, fantastic people, Love and laughter what it describes??
HAPPY BIRTHDAY AZIEDA ^_^
So sempena besday cik Azieda nih saya nak wish laa kan..tapi saya wish dengan pantun yer..hehe..sorry la lau pantun cam merapu sikit yer hehe..

Jalan-jalan dipasar mencari ikan,
Niat dihati nak dibuat laksa,
Selamat ulangtahun kelahiran ku ucapkan,
Moga dirimu bahagia sentiasa.

Pergi bermain dengan si Kaka,
Penat bermain terasa pula nak makan laksa,
Umur bertambah janganlah leka,
Semoga dirimu diredhai Allah sentiasa.
Just for you..

                                                                 Specially for you ;P

SeMoga 12 BuLaN mendataNg peNuh ceMerLaNg…
52 MiNggu KebaHagiaaN..
365 Hari KeBeRkataN…
8760 jaM peNuh KasiH SayaNg…
daN 525600 Saat peNuh deNgaN sENyuMaN…
SELAMat HaRi LaHiR yaNg ke 22…

ikHLas daRi saYa –SaHBaNu-

3 comments:

  1. tq dear...
    nantikan keputusannya ye...

    ReplyDelete
  2. keputusan da keluar...
    meh la tgk...

    ReplyDelete
  3. akak... pliz bagi no account semula... no acc yang lepas terlebih nombor... tq

    ReplyDelete