Get me outta here!

Nov 13, 2010

PeRutuSaN tuAn PuNye BLoG

AssaLaMmuaLaikum..denGan Lafaz BisMiLLah..saya meraSmikan Blog keDua saya..yanG dikHaskan untuk meNyertai seGaLa contest/Giveaway yaNg ada di muKa buMi ini..hehehe..
BLog ni juga akan menyenaraikan segala BLog List dalam BLog CERiTeRaa S@HB@Nuu (blog pertama)..seNang kit..
Blog pertama aku dah berat dh..mcm2 ada..so terpaksa uat yg kedua nih..maklumlah tenGah giler nak join contest2 dan Giveaway yang ada..
Selain itu BLog ni akan turut menyenaraikan banner2 Kontest/GA Yg sedang dan akan disertai nanti hehe..
So sile2 laa..jadi follower kedua-dua blog aku yer..hehe..mekasih..

My PersoNal BLog
http://mulan-sahbanu.blogspot.com (boleh tgk dan klik kat sidebar tuh (klik kat CERitERaa S@HB@Nuu)

My second bLog (this BLog)

0 comments:

Post a Comment