Get me outta here!

Nov 21, 2010

"SAHABAT BLOGGER GIVEAWAY"


Salam sume..diketika ini aku nak join pula "Sahabat Blogger GA"
GA ni berlangsung dari 21 Nov sampaila 12 Disember nanti..
so apa tggu lagi..jom sama2 kita meriahkan GA ni sebagai tanda sokongan..
Pemenang bertuah akan dipilih menerusi cabutan.
hadiah die pun menarik dan unik iaitu make over blog oleh pihak eija design..
woww sukeenyerr..harap2 bertuah laa..boleh la blog saya nih berwajah baru dan cun sikit..hehe  ^_^
so untuk keterangan lanjut klik kat atas tu k..
 saya tag

0 comments:

Post a Comment