Get me outta here!

Nov 14, 2010

"Sape nak hadiah free dari Paris”


SaLam dan HeLoooo..di haRi yang indah ini..aku nak join "Sape nak hadiah free dari Paris Giveaway..hehe..
Wow hadiahnya konform2 la dari Paris..nak gi Paris x tahu la bila kan..so lau dapat hadiah dari sana tu pun kire dah rasa bertuah la sesangatnyaa…
meKasih la kepada nadia farahida & juga farah rais kerana mereka berdua ni la yg  buat Giveaway ni untuk kite semua para2 blogger..
hope saya la insan yang terpilih dan bertuah tuh..aMinn hehe..
hadiah adalah disponsor dan dibeli sepenuhnya dari Paris oleh Farah.

So apa ditunggu lagi..joM Join raMai2..rugi x join mana la tau kot2 ada rezeki kan..
Syarat-syarat die pun sangat la senang dan mudah..
Jom terjah BLog nadiafarahida untuk keterangan lanjut..
Pemenang pula akan dipilih berdasarkan beberapa calculation buatan sendiri
seperti giveaway sebelum ni.

Tarikh tutup: 20 November 2010
Okey aku nak tag
1-http://sukemakans.blogspot.com
2-http://chappucino.blogspot.com
3-http://namasayeain.blogspot.com

0 comments:

Post a Comment