Get me outta here!

Nov 14, 2010

"Selipar Jepun Pink Giveaway"

Di pagi Ahad yang indah lagi ceria ini..aku nak sertai giveaway dari Selipar Jepun Pink. Boleh menang plushies yang sangat qiut lagi comeyy ..sukeeenyerrr..alangkah indahnya kalau aku yang dapat hehee..pastinya akan menjadi peneman suka duka ku hehe..

Saya  sertai dalam kategori student yer.. =)
Woowww cantikkan…suke suke suke..nak nak nak nak…!!!!
Cantik sesangat kan..kalau korang nak beli boleh la pegi menjengah ke blog Kisz. Beliau ada berkata ->"DAPATKAN PLUSHIES DENGAN HARGA RM20 EACH. bagi design2 terpilih(tidak termasuk nama,bow,tie,logo n accessories tambahan) dan saiznya lebih besar dan isinya mampat .. =)
Rekaan yang menarik serta pelbagai pilihan,berwarna-warni..pastinya tidak menyesal untuk memiliki plushies berkenaan..Luv it..

So macam mana berkenan x?rasa teruja?rasa x sabar untuk memilikinya?tertarik?maka tunggu apa lagi sertai la Giveaway Kiszydolls nih..
Syarat-syarat die pun amat la mudah..
Tarikh tutup 10 Disember ini..
Jommm terjahhhh….

1 comment:

  1. comel kan ? leh wat bantal busuk woh ! kan ? hehe . wish you goodluck yeah !

    ReplyDelete