Get me outta here!

Dec 28, 2010

"Ariffda's 1st GiveAway 2010".


SaLam sume..
mari semua join GA nih..
tarikh tutup 31/12/2010
hadiah misteri menanti

"Giveaway Malek Ku..Strawberry Earphone"



Salam sume..
mari join GA nih..
hadiah die menarik..berbaloi-baloi kalau dapat..
tarikh tutup-31/12/2010
untuk keterangan lanjut..klik kat atas tuh k..

"Giveaway ~ Saya Nak Kain Tu!!!"


Salam sume..jom join GA nih..
Giveaway bermula 17 Dis - 21 Jan 2011 jam 11.59pm.(Hadiah2 akan diupload kemudian yang pastinya adalah 3 helai kain pasang untuk 3 pemenang)
Pemenang akan diumumkan pada 24 jan 2011..
apa tggu lagi..meh join ramai2..

Dec 27, 2010

myfreakydolls 1st giveaway


SaLam..sume...
jom join GA nih..
tarikh tutup-10 januari 2011
untuk keterangan lanjut klik kat atas tuh k..

MypassionMycraft first giveaway


SaLam jom join ramai2 GA nih yg dianjurkan oleh Lisa
hadiahnyer berbaloi-baloi..rugi x join tau..
tarikh tutup 31/12/2010
apa yg saya boleh buat drp fabrik nih...mcm2 boleh buat, contohnya pencil case, keychain, alas meja, selendang dan lain2 lagi..

Dec 26, 2010

NUR SHOP GIVEAWAY


SaLam jom join GA yg dianjurkan oleh Nur Shop nih
tarikh tutup-31 januari 2011..
byk masa lagi..so mari meriahkan ramai2..
untuk keterangan lanjut klik kat atas tuh k..
sape2 yg tau GA nih dari blog aku..jgn lupe letakkan aku sbg referral korang k.. 

Dec 25, 2010

Mummy Ayu Happy New Year Giveaway


Salam sume..jom join GA yg dianjurkan oleh mummy Ayu nih..
jom meriahkan ramai2
tarikh tutup-29 Disember 2010
untuk keterangan lanjut klik kat atas tuh k..

My 1st Happy Birthday Giveaway



SALam sume..jom join GA nih yg dianjurkan oleh Cik Kopoklekor sempena besday nya akan datang pada 15 Jan nanti..so i wish..Happy besday k..semoga sentiasa ceria dan bahagia selalu =)
tarikh tutup GA nih pd 15 Jan 2011..
pemenang akan dipilih secara rawak.
saya tag

Dec 23, 2010

"Wardah Ilmu First GiveAway".


Salam jom join GA nih ramai2
Tarikh tutup penyertaan ialah pada 31 Disember 2010
untuk keterangan lanjut klik kat atas tuh k..

Dec 22, 2010

Contest Senyuman Manis Nampak Gigi by Yaya


Salam sume..today aku nak join contest yg dianjurkan oleh Cik Yaya..
jom sume meriahkan ramai2..
tarikh tutup 29 disember 2010..

antara gambar yg saya pertaruhkan adalah hehehe..jeng jeng..
its me...
dgn kwn2 di KFC
Me again..
saya suke senyummmmm
hehehehe

lalalalala..


hehe..ni laa antara gambar2 yg saya pertaruhkan..harap semua menepati syarat yg ditetapkannyer..
saya tag

Dec 21, 2010

THE 7TH MUFFINS GIVE AWAY


Salam..
jom join Give Away From The 7th ..
tarikh tutup-31 januari 2011
apa pun kena uat slogan dulu k..

"Saya inginkan muffin The 7th kerana ianya nampak sungguh enak sehingga bisa membuatkan saya menjilat jari berkali-kali  ^_^ dan saya amat yakin muffin The-7th sangat sedap, enak, menarik, dan pastinya DA-BOMB  =)

The most creative slogan will get the 8 pieces of muffins straightaway in front of their house.What are you waiting for? Crack out your brain and enjoy the tasty muffins, it worth to try :)

Dec 20, 2010

Giveway Contest B'day Blog Cik Fa



SaLam.. JOm join GA Contest Bday Blog cik Fa nih..
tarikh tutup-24 december 2010
cabutan bertuah pd 25 dis 2010..
moga2 saya bertuah la hendaknyer..hehe..

Sayahappyslalu Giveaway


Salam..jom join GA nih
hadiahnyer beg dompet dari Bali tau..bile lah leh sampai ke BaLi tuh..so dpt hadiah dri sana tu pun jadilah kan..
tarikh tutup-25/12.2010..
jom meriahkan ramai2..GA nih..

Dec 19, 2010

Ibu Hadif Giveaway


SaLAm jom join Ibu Hadif GA
jom tengok syarat penyertaan..

1. Terbuka kepada follower Ibu Hadif sahaja.
2. Pemenang dipilih melalui Cabutan Bertuah.
3. Hanya perlu tinggalkan apa² komen di ruangan komen.
4. Kalau ada yang rajin buat entry, tambah lagi 1 nama untuk cabutan. so, ada 2 nama.
5. Tarikh tutup adalah pada 23 Disember 2010 (my 3rd aniversary).
hadiah-mencari 2 org pemenang..
apa tggu lagii..jom join ramai2..

"NORIZ GIVEAWAY"


Salam sume ..
meh sume join GA yg dianjurkan oleh Noriz nih.
tarikh tutup-19 Disember 2010..
cepat join masih ada masa lagi..
Mereka yang bertuah akan dipilih melalui cabutan bertuah..yang akan dicabut sendiri oleh anak perempuan  noriz pada 20/12/2010.Jemput lah beramai2 memeriahkan lagik Giveaway nie yer...
Harap2 saya lah yg bertuah tuh nti hehe..

Dec 17, 2010

" 1st GIVEAWAY by Cik Ainna & Cik Zombie"


SaLam..ok hari ni aku nak join GA yang dianjurkan oleh Cik Ainna dan Cik Zombie..
Tarikh tutup GA nih 5 jaNuari 2011..
Hadiah lumayan utk 3 org peserta.
So apa tunggu lagi..mari kita join dan meriahkan ramai2 GAnih sebagai tanda sokongan
^_^ moga2 ada tuah saya =)..
Untuk keterangan lanjut klik kat atas tuh k..

Mama Kembar 3 Buat Giveaway, Yay!


SaLam sume..
Jom join GA nih ramai2..
Untuk keterangan lanjut klik kat atas tuh k..
Tarikh tutup adalah pada 6 Januari 2011
Pemenang akan dipilih secara cabutan bertuah..
Hadiahnyer mmg besttt iaitu berupa barangan Victoria's Secret & Telekung Travel ditaja oleh Itsy Bitsy Secrets..
Apa tggu lagi…meh sama2 meriahkan lagi GA nih.
Aku Tag
http://nureeznemy.blogspot.com/
http://mesunshine88.blogspot.com
http://nazzcoco.blogspot.com

“Misza E-Shope Opening Giveaway”


Salam sume..jom join GA nih..
Tarikh tutup 15 januari 2011…lambat lagi masih ada masa utk join..
3 hadiah disediakan utk GA nih..
So jom meriahkan ramai2..

Aku tag

Dec 16, 2010

“My 1ST GiveAway in 2011”


Salam..
Mari join ramai2 GA nih..yg dianjurkan oleh fieza..
Rugi tau lau x join..
Syarat pyertaan pun mudah jer..nak tahu klik kat atas tuh k..
Tarikh tutup-26 Feb 2011 tapi kemungkinan besar GA nih akan ditutup lebih awal..

Aku tag

“Sweet Yummy Sweet Life Giveawayz”


SaLam sumeee…jom masuk GA nih,
Menyesal tau lau x join..hadiahnyer berbaloi-baloiiii..  ^__^
Mari sama2 kita meriahkan GA nih sebagai  tanda sokongan
Untuk keterangan lanjut..klik je kat atas tuh k..
Tp pe pun kena jwb 1 soalan mudah..
1)Berikan 2 Link kedai online Shaa

“Giveaway Separuh Jiwang”



SaLam sume..kali nih aku nak join GA yg dianjurkan oleh  Weeda..
Jom sume meriahkan lagi GA nih sbg tanda sokongan..
Tarikh tutup-3 Januari 2011..

Saya tag

“Cindai Boutique 1st Giveaway”


SaLam..kali nih aku nak join plak GA yg dianjurkan oleh Cik Cindai..
Meh sume ramai2 kita meriahkan GA nih..
Tarikh tutup-5 JaNuari 2011
Untuk keterangan lanjut klik kat atas tuh k..

“Little fingers contest 3”


SaLam..
Mula-mula nak wish
Happy Besday to AERISH yg ke-2 pada 4 jaNuari 2011..nih
Semoga cepat besar,panjang umur dan murah rezeki aerish and family..

Ok berbalik pada contest nih..
Tarikh tutup-4 jan 2011..
Untuk keterangan lanjut leh klik kat atas tu k..

                                  Nih ler gambar aku time kecik2 dulu hehehehe..

Ada satu citer sedih laa jugak ditambah dgn terkejut sikit hehe..
Time aku kecik2 dulu..dlm umur 4-5 tahun cmtu aku bermain kat luar rumah dekat dgn peti surat yg ada byk2 tuh..masa tuh aku tgh main ngan anak jiran aku..die nih lebih besar dari aku laa..pastu tgh dok bermain..ada satu motor berhenti depan aku..lepas tuh turun seorang laki dari motor tuh lepas tuh die datang dekat aku dan tarik/ragut rantai yg aku pakai di leher aku..pastu lelaki tu terus naik motor die balik dan blah dari situ cmtu jer..nasib die x culik aku ke apa ker..huhuhu lepas lelaki tu pergi..aku dan kawan aku tuh tergamam depan tuh..sambil memandang antara satu sama lain…lepas tuh bile balik umah baru aku menangis sbb terkejut..lepas tuh aku pun demam hehe…

Nama manja aku masa kecik2 ek..emm kat umah mak aku sume panggil BaNu..
Dari nama penuh aku Sahbanu..
Keluarga, sepupu, sume panggil aku BaNu jer.. xde nama timangan lain yg dipanggil..kecuali Banu…
So nama BaNu ni laaa yg dipanggil..n ianya sebahagian dri nama betul aku laaa…

Ok..harap2 dh cukup syarat ye..
Moga2 saya bertuah laaa hendaknyer aminnnn

Dec 14, 2010

CONTEST MANISNYA SENYUMAN


SaLam Sume..
Jom join contest yg menarik nih..sambil senyummm sokmo hehe
Untuk keterangan lanjut leh klik kat atas tuh k..
Tarikh tutup-20 disember 2010..

Ok..gmbar yang aku pertaruhkan adalah jeng jeng jeng….

      SeNyuMaN iTu PemBaWa KeBaHagiaaN, KeceRiaaN & KeMesRaaN antaRa kAmi..so say cheeeseeeeee…. ^__^

Aku tag

LadyEll buat Giveaway,JOM JOIN!!


Salam..hari nih aku nak join GA yang dianjurkan oleh LadyEll..
Jom sume join sekali..kita meriahkan ramai2 sbg tanda sokongan..
taRikh tutup-30 Disember 2010..
pemenang akan dipilih melalui cara cabutan bertuah..

aku tag

“awek inside 1st Giveaway”


Salam semua aku nak join GA nih plak..
Jom korang sume join sekali..
taRikh tutup-31 Disember ini..
hadiah terhad kpd 2 pemenang bertuah..
saya berminat nak join GA nih sbb nak mencuba nasib dan menang hadiah yang ditawarkan.disamping menambah kenalan baru.. selamat berkenalan sume ^__^

aku tag
http://blogcikpuan.blogspot.com
http://ainshahajar.blogspot.com

“kanak kanak Riang Giveaway”


SaLam Sume..jom join GA dari Cikkyaya nih k..
Menyesal tau kalau x join hehe..
5 pemenang bertuah akan dipilih
taRikh tutup 29 disember 2010..

hehe tapi pe pun kena jawab soalan ni dulu tau..
1)Siapakah Nama Kamu?
 SaHBaNu OsmaN

2)KaLau kaMu diberi pilihan utk piLih naMa, apaKah naMa itu?
Emmm mungkin Siti Nor Aini kot..sebab dulu mak nak bagi nama nih.tapi last2 x jadi..sebab nenek dah pilih nama Sahbanu..

3)Kamu rasa Cikkyaya boleh buat kawan?alasan?
Ya sudah tentu..sebab cikkyaya nampak peramah orangnya serta happening n ceriiiaaaaa.. ^__^  mesti best dpt jd kawan cikkyaya.

4)Kamu dan Cikkyaya rapat?
Belum lagi..tpi x tahu la akan datang kan =)

5)Kamu suka Cikkyaya?
Ya semestinya saya suka ngan cikkyaya dan ingin jd kawan beliau, kerana beliau tersgt happening dan ingin kenal lebih dekat lagi ngan cikkyaya kite nih..  ^_^

Ok..mekasih..

Dec 13, 2010

"GiveAway EdY : Terbang Jauh-Jauh"


Jom korang join GA nih,
hadiahnyer berbaloi-baloi.rugi x join..
seramai 30 pemenang bertuah akan dipilih..
harap2 adala nama saya dlm senarai pemenang tuh..
saya x kisah..hadiah apa pun xpe..jnji dpt hadiah hehehe..
tarikh tutup-19disember 2010
saya tag
http://ladybarbella.blogspot.com

'PEACE CONTEST' by EZAN IDMA


Salam sume..kali nih aku nk join Peace Contest yg dianjurkan oleh Cik Ezan Idma nih..
Jom ramai2 join dan meriahkan contest nih sbg tanda sokongan kita para blogger..
tarikh tutup pade 01 january 2011..
hadiah? mystery gift from Ezan Idma k..

Gambar yang aku pertaruhkan adalah hehehe..
Aku, Fatah dan Husna..masa ni kat fakulti..

Aku tag

“Contest Picture Paling Cute”


Salam..today aku join plak contest pic paling cute..
Tarikh tutup-26 disember 2010

Gambar yang aku pertaruhkan hehe

Cute ker???hahaaha ^_^
“Saya suka blog elly@suely (http://cukcomei.blogspot.com/)sebab blognya yang happening lagi cun dan mengancam gitu, semoga terus success okey.. ^__^

“Lina Birthday Contest”


Salam…hari nih aku nk cuba nasib join Lina Birthday Contest nih..
Antara syaratnya-
This contest about picture..so show picture yang you all rasa cool, cantik,comel, handsome, unik or anything yang boleh tarik perhatian juri..(you become a model or you become a photographer)tak kesah..yg penting gambar tu you all punya k :)
Tarikh tutup contest ini pada 24 december 2010.

Ok gambar yg aku pertaruhkan adalah… tadaaaaaaa…
Gambar nih diambil time dinner kolej kat Hotel Palace and The Golden Horses..

Aku tag

“Jom Terjah Blog AnakDaraDen”


Salam sume..hari ni aku nak join GA nih lak..
Jom sume kita meriahkan ramai2 GA nih..
Rugi tau lau x join hadiahnyer berbaloi-baloiii tau..

Hadiah 1: RM50-seorang
Hadiah 2: RM30-seorang
Hadiah 3: RM 20-seorang
~semuanya CASH ye~
Tarikh tutup penyertaan - 27.12.2010

Aku tag
http://liveloughguachii.blogspot.com
http://behindmyschoolbus.blogspot.com

Dec 12, 2010

“Fatin 1st Giveaway”


Hai semua..jom join Fatin 1st GA nih..
Syarat penyertaan pun mudah je..nak tahu klik je kat atas tuh..
Tarikh tutup 26 Disember 2010.
Pemenang akan ditentukan melalui lucky draw
Dan hadiahnyer akan diberi mengikut warna kesukaan korang sume
Hehe menarik kan..

LUCKY DRAW UMMI “BAGI SAYA TUALA ITU”


Salam sume..today aku nk join lucky draw yg dianjurkan Ummi..
Mari ramai2 kita meriahkan lgi lucky draw nih k..
Tarikh tutup 15/12/2010
Untuk keterangan lanjut klik kat atas tuh k..

CCK-Hitam Itu Menawan


Salam sume..
Meh join ramai2 GA yg dianjurkan oleh keyphochee nih..
Rugi tau lau x join..meh kita meriahkan lagi GA nih..
taRikh tUtup-25 disember 2010
Aku pertaruhkan gambar nih hehehe
hehehe unik x..hahaha laptop bersama wayar2nyer yg brwrna hitam..
Cuma mungkin gambar laptop saya nmpk buruk kit..maklumlah laptop lama la katakan..tapi banyak jasanya dan banyak sumbangannya..I Luv my Laptop n I Luv Black colour..hehe ^_^