Get me outta here!

Dec 1, 2010

“Cik Alynn’s Chenta Alto Saxophone First Giveaway”


Salam sume..pe khabar…hari ni aku nak join GA yang dianjurkan oleh Cik Alynn..
GA nih dianjurkan sempena menyambut ulangtahun persahabatan yang pertama antara Cik Alynn & Cik Nadya Godang (Nadia) pada 11 januari 2011 nanti..
Wahh sweet nyer korang nih dan saya doakan semoga persahabatan kalian berkekalan la hendaknyer..sentiasa lah menjaga perhubungan persahabatan korang..kerana kawan sejati sukar dijumpai..so bila dah jumpe korang kena la hargai betul-betul dan jangan lepaskan kawan sejati korang pergi k..

                                     Happy Friendship anniversary (betul ke ayat aku  nih hehe)

RENuNgaN BeRsaMa ^__^

“A friend is one of the nicest things you can have, and one of the best things you can be.”
“Promise me you'll always remember: You're braver than you believe, and stronger than you seem, and smarter than you think."
“What is a friend? I will tell you - it is someone with whom you dare to be yourself.” - Frank Crane
•“A single rose can be my garden... a single friend, my world.”
“Don't walk behind me, I may not lead. Don't walk in front of me, I may not follow. Just walk beside me and be my friend.”
“Friends are treasures.” - Horace Bruns
“One loyal friend is worth ten thousand relatives.” – Euripides
“Let us be grateful to people who make us happy, they are the charming gardeners who make our souls blossom.” - Marcel Proust
•“Nothing but heaven itself is better than a friend who is really a friend." – Plautus

Saya ucapkan tahniah dan selamat menyambut ulangtahun persahabatan korang yg pertama k..semoga entry yang saya buat nih dapat menceriakan dan menggembirakan hati anda berdua ketika membacanya ^_^


aku tag-

p/s-KAWAN2 X NAK LAWAN2 K..CERIA2 SELALU..SEMOGA PERSAHABATAN KORANG KEKAL ABADI SELAMANYA.....

0 comments:

Post a Comment