Get me outta here!

Dec 31, 2011

"My 1st GA : Ole Ole Dari Bandung"

"YEAR END GA BY MAMA 2K'

Dec 28, 2011

Little attic arts first giveaway



WHO CAN JOIN?
Anyone.
Blogger OR Facebooker.
Anywhere you are.

HOW TO JOIN?
All you need to do is...
Firstly, make a post about this giveaway.
(just copy/share this post on your blog or wall & link to this page)

In the comment box under this post, please leave...

Your Name
Your Email
Your Posted Link

PRIZES
Little Attic Art's Product

DEADLINE
28th December 2011

3 Lucky Winners will be picked randomly.
Winners will be announced on 30th December 2011.

GiveAway by darkbatman.com

Dec 2, 2011

"My Craft Garden 1st Giveaway"



Due-17/12/2011
jom sume join sekali..


Saya Nak Angry Bird Keychain


Due-16/12/2011
Nyatakan kenapa anda mahu ANGRY BIRD KEYCHAIN ?
Saya Mahu Angry Bird Keychain kerana belum pernah memiliki mana2 keychain Angry Bird lagi,disamping designnya yang sangat menarik membuatkan saya ingin memilikinya..
-saya minat AngryBird yg berwarna merah tu ^_^ (A)tpi lain2 tu pun ok juga
tag

Mega Giveaway by Auni , Izyan , Yanie"

Dec 1, 2011

GiveAway by fiqa



Due-8 Disember 2011
Saya Suka Doodle sebab ianya sangat comel,sejuk mata memandang gitu dan membuatkan saya tertawan.^_^


Nov 26, 2011

Giveaway From Korea & Sydney


Due-25 Disember 2011
to Syaza~Saya doakan supaya mendapat keputusan yg cemerlang untuk SPM nih
Syaza dh berusaha dlm SPM nih insyaallah pastinya kejayaan menanti..tawakal dan redha k..

Nov 24, 2011

2nd Giveaway Comel dari Ummi Iman


Due-12 Disember 2011
jom join ramai2..
tag

“Yasmin Aris 1st GA”



Due-25 Nov 2011
Antara Syarat2 GA ni..

1. Wajib FOLLOW bLog ni duLu, dan LIKE Facebook Page tu skaLi yee :D HAHA .
2. Dahh ? Trime kasih :) :P Then, korang jz perLu buat satu new post.
      DaLam new post tu kena ade :
       · TitLe yg bertajuk “Yasmin Aris 1st GA”
       · Copy semua syarat-syarat GA ni .
· Jangan Lupe Letak gamba kat atas tu skaLi .
(Tekan gamba, right cLick, save as & upLoad kat dLm entry korang)
· Gambar tu mesty Lah di LINK kan kepada entry ini .
3. Fahemm ? Hihi :) Seterusnyee, tinggaLkan Link entry yg korang dah pubLishkn tuu kat ruangan komen bawah nii . Dah siapp ! :)
4. Ok, ok .. GA ni akan dibataLkn kLu penyertaan tak Lebih dari 10 orang . Huhu T-T
So, join Lah beramai-ramai yee ! kite sukee . Hii


GA dari kak Es tanda persahabatan


Due-akan diberitahu kelak'
hadiahnyer sgt comel okey..heee
hope ada la rezeki...


Nov 21, 2011

Segmen eera: impian dan harapanku bersama blog



Due-30 November 2011
hehe kena jawab soalan sikit..
Cite la sikit ape impian dan harapan korang buat blog. Ape hasil yang korang arap  nak dapat dari berblogging ni. Hidup kena ade matlamat kan?

emmm impian dan harapan untuk blog saya nih supaya blog saya ni terus menerus menjadi peneman setia hidup saya..Hasil yang diharapkan dari berblogging nih supaya kisah2 yg saya coretkan diisini dpt jadi iktibar dan segala benda yg positif di blog saya nih dapat dijadikan panduan manakala kalau ada yg negatif tuh harap dimaafkan..hehe.

Nov 18, 2011

LcA first give away



Due-30 Nov 2011
to ummi aya,saya ucapkan
Selamat menyambut Ulangtahun Kelahiran pada 22 November ini..
moga Panjang umur,murah rezeki dan sentiasa bahagia disamping keluarga tercinta..
moga sentiasa ceria dan senyum selalu...

4th GIVEAWAY DILAZFAMILY



Due-30 Nov 2011
kena jwb soalan ni
1) Bile tarikh lahir Dilaz dan Dilaz asal dari negeri mana? tarikh lahir dilaz ialah 2 september 1983..
 dan dilaz berasal dari johor darul takzim
Tag

http://ladybarbella.blogspot.com
http://nurulauni123.blogspot.com

"korean giveaway"

Nov 15, 2011

Giveaway "7 Days"

Nov 14, 2011

:: GIVEAWAY EYSHA ::

Nov 13, 2011

:"Blog [SC] Follower Giveaway"

{11 11 11}1st Giveaway Myna

Nov 11, 2011

'Segmen: Fathiah Tak Jumpa Blog'


Due-11/11/2011 sempat lagi kalau nk join.
Salam PERKENALAN utk semua..
thankz sudi singgah blog nih yer..

tag

Nov 8, 2011

Ciri Lelaki Yang Aku Idamkan



Salam..
nak join Segmen dari apit nih..
nyatakan 5 hingga 10 sifat/ciri/perangai lelaki yang jadi pilihan korang selama ini..??
1)Seorang yg beriman/soleh
2)Seorang yang Penyabar  =)
3)kalau boleh la biarlah dia ni seorang yg kelakar..
4)ikhlas menerima saya seadanya..
5)pandai memujuk
6)penyayang
7)seorang yg Rajin
8)romantik
9)bertanggungjawab
10)Setia

hehehe itulah ciri2nya..
moga dipertemukan suatu masa nanti..
aminnn...

tag

Nov 5, 2011

ALVAS BIRTHDAY GIVEAWAY


Due date-23 Nov 2011
HaPPy BiRtHDay To You..
moga Bahagia selalu..

Segmen cik yuyue:follower bawah 1000


Assalammualaikum..
today nk join segmen yg dianjurkan oleh Cik Yuyue nih..
Due date-6 Nov 2011
so cepat2 join bagi yg belum join segmen cik yuyue nih..
Salam Perkenalan untuk semua..
thanks kerana sudi singgah ke blog yg x seberapa nih ye..
kalau sudi silalah follow sekali yer..
hehehe..

Nov 4, 2011

Giveaway My Granny Square


Due date-20 Nov 2011
moga2 saya bertuah la hendaknyer,,,aminn..

GA ; Ole-ole Pangkor by Koqin Karemo



Due date-5 November 2011
Saya belum berkesempatan lgi untuk ke Pulau Pangkor..Namun berharap dapat pergi ke sana jika ada peluang nanti..tengok banner kt atas pun mmg dh tau Pulau Pangkor mmg amat cantikkan..

Ieyza Afieyna 1st Giveaway

"Hati Yang Gembira :- 1st Years Anniversary Contest"


Due date-17 November 2011
tahniah kerana blog awak dah berusia 1 tahun dah..
saya tag

Oct 15, 2011

"Angry Bird Keychain Giveaway By Lulu Caldina"


SaLamm..
hari ni nak join GA yg dianjurkan oleh Lulu Caldina..
due-18 oktober ini..

Oct 13, 2011

"ak nak masuk dalam cheese+cheese yui"



KaLi nih nak join Segmen lak..
SaLam Perkenalan untuk semua..
jgn lupe simggah ke blog utama saya gak k..

giveaway "SAKURAshawl"



SaLam...hari nih join GA nih..
hope ada rezeki..
due-17 oktober 2011
tag

Oct 8, 2011

"GiveAway by anis athia"



Due-1 Nov 2011
jom joinnnnn..

Mila's Chocolate Giveaway 2011


SaYa Nak MeNanG CokLat!!!
due date-15 Oktober 2011
jom joinnnnn...

Sep 30, 2011

GA : Cik Bambam! Saya nak ole-ole!!



Today Join GA nih yg dianjurkan oleh Cik Bambam
meh sume join sekali...

"Apash Sweet Treats First Giveaway"


Salam..
today join GA nih plak..
hope ada rezeki..
due-10 Oktober 2011..
jom sume join sekali..

Giveaway "Anuar Zain vs Siti Nurhaliza"


TodAy nak join GA yang dianjurkan oleh abg eq nih..
tarikh tutup 5 Oktober 2011
fuhh kalau beruntung boleh la merasa dapat CD Original terbaru Siti Nurhaliza atau Anuar Zain..
alahai bestnyerrr kalau dapat..boleh Falling In Love dgn CD tuh kalau dapat ehehehe..
Meh aku bagi pantun 4 kerat hehe
"Berehat-rehat sambil makan Rambutan,
Selesai Makan minum pula Air Soya,
CD Anuar dan Siti menjadi rebutan,
Kalau dapat tersenyum lebar la jawabnya....

hehehe.....

Sep 28, 2011

[ Simple Lucky Draw By Cik Purple]


Salam
today join Lucky Draw nih..
hrp2 ada tuah..
due-29 September 2011

tag

Sep 25, 2011

1st GiveAway by Clara


Join GA nih..
hope ada rezeki n bertuah kali ni
due-30/9/2011

Sep 24, 2011

Anniversary Giveaway AzatieSayang


Salam sume..
today join GA nih plak
due date 30/9/2011
 to kak Atie&HB saya ucapkan-
SEMOGA KALIAN BERBAHAGIA SELALU DAN SENTIASA KEKAL SERTA BERSAMA SELAMANYA..aminnn...

Sep 22, 2011

1 GA Cik Najihah-Meriah Yaw


Jom sume join GA nih
due date-23 September 2011

Sep 18, 2011

Giveaway : Simple Giveaway HOB



Join GA nih plak
due-30 september 2011

"Twinscraftlife's 3rd Lucky Draw"

Jemari Asmara Mini GiveAway


Jom Sume JOIN ramai2..

Sep 14, 2011

"Amadkhir's First Giveaway"


SaLam sume..
today nk join GA nih plak
due date-30 september 2011..
jom sume join ramai2..

saya tag
http://ladybarbella.blogspot.com

Sep 13, 2011

1st GA dari Cik Kiah Ronggeng



SaLam Nak Join Ga nih plak
moga2 ada rezeki la hendaknyer
due date 4 oktober 2011
saya tag

Sep 12, 2011

Lucky Draw Duit Raya


Nak dpt duit raya tak?so jom join Lucky draw nih..
mana tau bertuah ke nanti kan..
due date 18 September 2011