Get me outta here!

Jan 16, 2011

"Lucky Giveaway by Cik Dya"


SaLam sume...
jom sume join GA Cik Dya nih..
tarikh tutup-25/01/2011
utk keterangan lanjut klik kt atas tuh k..
TaG

Ulang Tahun Pertama Blog Sembang Hari2!


SaLam sume...
jom sume ramai2 join GA nih..
hadiahnyer berbaloi-baloiii..iaitu berupa penginapan di Pak Ya Home Stay, Wang Tunai,
Cloth Diapers(Baby Land) dan rebat tunai untuk pembelian barangan yang diiklankan di blog
Discount Hari2..
utk keterangan lanjut klik kt atas tuh k..
tarikh tutup-31 jan 2011
saya tag
http://ladybarbella.blogspot.com
http://namasayeain.blogspot.com
http://liveloughguachii.blogspot.com

Jan 12, 2011

Croydon Baby Boy Giveaway


Salam
ok aku nak join GA nih..
tarikh tutup 12 jan..
masih sempat join lagi nih..
aku tag

"Izamir Ridzwan Pendrive Giveaway"


SaLam sume..
jom ramai2 join GA nih..
hadiahnyer berbaloi-baloi hehe..
tarikh tutup 14 jan nih..
so cepat2 join..
aku tag

"1st Lucky Draw Blog Suka Hati"


SaLam sume..
meh ramai2 join Lucky Draw nih..
mana tau kot bertuah kan.
tarikh tutup 28 Jan..
so tggu apa lg..
utk keterangan lanjut klik kat atas tuh k..
aku tag

Jan 9, 2011

1ST GIVEAWAY LIL SWEET BOX


SaLam sume
meh join GA nih..
hadiah istimewa menanti..
tarikh tutup-10/01/2011
rugi lau x join so tggu apa lgi..
mari sama2 kita meriahkan GA nih..

aku tag

Ain's Besday Giveaway



SaLam sume..
ok rini aku nak join Besday Giveaway yg dianjurkan oleh Ain sempena besday beliau pada 24 Januari nih..
so aku nak ucap "HaPpy BEsDaY" k..

"FLying papers, Multi colours of BaLLoon, delicated Blossom, Fantastic peopLe, Love and Laughter, What it descriBes?? HaPPY BiRtHdaY....to You...."

semoga murah rezeki dan gembira selalu..

Tarikh tutup GA nih pada 31 Jan..
so ada masa lagi utk join..
mari ramai2 join dan meriahkan GA nih..

aku tag

Jan 8, 2011

Souv3nier FroM MeLaKa GA - by nureen


SaLam sume...Jom join GA nih yg dianjurkan by nureen
jom ramai2 join n meriahkan lagi GA nih..
apa pun nak wish gak Happy Besday to Nureen sempena besday nya pada 9Januari ini..
semoga murah rezeki dan bahagia selalu k.. =)

1st Giveaway by Heze Suze


SaLam sume..jom join GA nih yg dianjurkan oleh Heze Suze..
tarikh tutup 17 jan nih..
jom ramai2 join dan meriahkan lagi GA nih..
untuk keterangan lanjut klik kat atas tuh k..
aku tag

Jan 6, 2011

"GiveAway EdY : Awak Busuk!"...


SaLam..aku nak join GA nih..
jom sume join dan eriahkan lagi GA nih..mana tau ada rezeki kan..
tarikh tutup-12 jan 2011..
aku tag

Jan 3, 2011

"candid itu cun laa..!"


SaLaM sume..
meh sume kita join n meriahkan lagi contest nih..
tarikh tutup 10/01/2011
untuk keterangan lanjut klik kat atas tuh k..

gambar yg aku pertaruhkan...

hehehe..apa yg kelakar tuh..dah jd iklan ubat gigi plak dah hehe..ok gmbr ni masa aku dan kwn2 lain meraikan besday member aku yg jatuh pada tarikh 27 Mac..so kiteorang gi celebrate kat cafe kolej kediaman sebelah hehe..gmbr diatas menunjukkan aku dan member aku tgh makan nasi goreng USA..sambil tergelak-gelak..aku pun dh lupa apa yg kelakar sgt time nih..

Aku Tag

"Aku mahu topup FREE !!"



SaLam Sume...
jom join n meriahkan lagi GA nih..
boleh dpt topup free ler..
tarikh tutup-17/01/2011
pemenang akan ditentukan menerusi cabutan bertuah..
aku tag-

AssaLammuaLaikum....

"ezloveycraft 1st giveaway"


Salam...
jom sume join GA nih..
hadiahnyer berbaloi-baloi gitu..
tarikh tutup-17 Januari 2011
untuk keterangan lanjut klik kat atas tuh k..
saya tag
http://jamlocengkita.blogspot.com/
http://ladybarbella.blogspot.com/

Jan 2, 2011

Birthday Giveaway



Salam sume...
firstly nak ucap HaPpy Besday kat Allienz gurlz sempena besday beliau yg bakal tiba pada 20Januari nih..

so korang sume meh join GA nih ramai2 k..
tarikh tutup-20 januari 2011
untuk keterangan lanjut klik kat atas tuh k..
saya tag

"Follow Mollow"


Salam sume..meh join GA nih..
tarikh tutup-31 Januari 20111
3 pemenang akan dipilih melalui cabutan bertuah..
untuk keterangan lanjut klik kat atas tuh k..