Get me outta here!

Feb 28, 2011

Giveaway Saja Suka Februari 2011.



Salam..jom join GA nih ramai2
due-28 Feb 2011

Feb 26, 2011

"Give Away dari Magrib!"


Salam
jom join GA nih
klik kat atas tuh k..

aku tag

"Lucky Draw Ratu Tupperware"


Salam..today aku nak join Lucky Draw Ratu Tupperware nih
jom sume join ramai2
tarikh tutup 7 Mac 2011

Feb 24, 2011

"1st GiveAway Sayangku Faish"



SaLaM Sume..
jom join GA nih ramai2
tarikh tutup 25 Feb 2011
join jgn x join tau =)

saya tag

Feb 22, 2011

Welcome Friends Giveaway


SaLam..jom join GA nih..
tarikh tutup 28 feb 2011
rugi lau x join =)

Feb 21, 2011

"GIVEAWAY BERSATU by Mimie & DC"


SaLam..pe khabar uolls
ok rini aku nak join Giveaway Bersatu nih
antara syaratnya
1. Mestila blogger yer.. sbb nak kena wat entry bertajuk
“GIVEAWAY BERSATU by Mimie & DC” & tepek banner yg atas tue yer..
2. Jadik follower utk 2 blog ini;http://www.delicious-cuppies.com
http://mimie1678.com
untuk syarat lain sile klik kat atas tuh k..
tarikh tutup-28 Feb 2011
hadiahnyer comey2 belaka =)

Feb 20, 2011

Giveaway - Saya Mau Hadiah itu


Salam uolss...
jom ramai2 kita join GA nih
GA nih tamat pada 28 Feb 2011
so tggu apa lagi..
hadiahnyer sgt comey sekali =)

me-inside out 2nd Giveaway

iF nak joiN KLiK SiNi k..

SaLam sume..
jom join GA nih..
mari sama2 kita meriahkan lgi GA nih
tarikh tutup-25 Feb 2011

" Hsue Craft 2011 Giveaway "

SaLam suMe..pe khabar??
hari ni aku nak join GA dari Hsue Craft..
jom sume join ramai2..
hadiahnyer sangat la comey dan qiut sekali
tarikh tutup-21 feb 2011
kalau korang nak join sila KLiK SiNi->HSUE CRAFT
antara haDiahnyer..
comey kan..

First GA from DiVa'S sHoPPE


SaLam sume..
hari ni aku nak join GA dri Diva's Shoppe
so jom sume join ramai2 k..meriahkan lagi
tarikh tutup 27 Feb 2011

aku tag

Feb 19, 2011

2nd contest :: saya mau itu ENCHANTEUR PARIS !!


hyee..
jom join ramai2
tarikh tutup 5 Mac 2011
harap2 adala rezeki saya..


Me with my Mum

itu dia gambar org tersayang saya hehe iaitu my mum...
of course saya sayang my mum kerana dia adalah segala-galanya bagi saya..
tanpa dia siapalah saya nih..luv u mum.

saya tag

DraMaaa..



hYee uols…today is Saturday..apa aktiviti korang rini..lalala..petang nih xde cite best kat tv..especially cite bollywood..sebabnya semua cite tuh aku dh tengok..malaz nak tgk dh..kat tv3 adalah cite Hum Tum..lakonan Saif Ali Khan n Rani Mukerji..cite tuh mang best tpi aku dh ada vcd die..dulu dh tgk berkali-kali sampai x larat tgk dh hehe..
well semalam selepas tgk gelanggang Raja Lawak..aku pun bukak la tv2 ada drama tajuk Lawwaamah (BaRan) membariskan pelakon2 hebat macam Eman Manan, Rosyam Nor, Nasir Bilal Khan, Elly suriati dll..jarang aku tgk ada drama yg dpt mengandingkan diorang sume nih sekaligus..walaupun latar tempatnya bersuasanakan kawasan kampung..tapi jalan cite die kire oklaa..mengisahkan Nasir B.K yg amat panas baran..pantang ada org uat salah sikit mesti die mengamuknyer..isterinya (elly suriati) dh mcm tikus dh..sbb terlalu takut ngan suaminya yg pns brn tuh..diorang nih ada sorang anak perempuan..yg mmg amat tertekan giler dgn perangai ayahnya yg cepat naik angin tuh..org kampung pun x suka dgn si Nasir nih..so diorang pulaukan si Nasir nih..Nasir hanya ada sorang kawan baik iaitu Eman Manan..hanya Eman M.saja yg berani dan boleh berbincang dgn si Nasir..org lain mmg x berani..pendek katannya akibat panas baran yg melampau si Nasir nih telah menyusahkan semua orang termasuk anak dan isterinya serta org kampung..dan sikapnya ni akhirnya memakan diri sendiri..cite yg byk pengajaran..dan tahniah buat penerbit dan pengarah cite nih sbb berjaya mengumpulkan pelakon2 hebat berlakon dlm 1 dramaa yg byk pengajaran.. =)
lepas habis cite nih..ada plak cite My Best Friend Wedding..ala yg Julia Robert dan Cameron Diaz yg berlakon tuh..cite lama kan..aku pun dh lupa jalan cite die..so layankan jugak la cite tuh..hehehe..

Feb 18, 2011

Birthday GA



SaLammm sumee...
meh ramai2 join GA nih
tarikh tutup 28 FeB 2011

"My 1st GA ~ 1st Year Adam Firdaus"


Salam...
mari join GA nih ramai2..
moga ada tuah..aminn
tarikh tutup-22 feb 2011..