Get me outta here!

Mar 31, 2011

2nd Give away dari Magrib (GA datang lagi!)


Salam..
nak join GA nih plak
due-8 april 2011

kenapa nak hadiah?
sebab suka sangat dapat hadiah laa hehe..

aku tag

Mar 30, 2011

"Anggun Bertudung Giveaway".


SaLam
aku nak join GA nih plak
jom join ramai2
tarikh tutup 31 Mac 2011



Mar 25, 2011

"KAMI SWEET CONTEST"


salam..
okey hari nih aku nak join contest ni plak..
jom sume join sekali
tarikh tutup 3 apRil 2011

Gambar yg saya rasa Sweet ialah: hehehe tadaaaaa....

Aku rasa gambar ni sweet sgt..sbb kiteorang dapat berkumpul bersama-sama macam dulu2 balik sambil sama2 meraikan majlis perkahwinan kawan kiteorang

aku tag

Mar 23, 2011

Chanteq berHIJAB


Salam..
hari ni aku join lucky draw nih
tarikh tutup-27 Mac 2011

my Picture

Mar 21, 2011

"Our Memory Photo Contest"



Salam..
hari ni aku nak join contest ni plak..
jom sume pakat ramai2 join..
tarikh tutup 1 April 2011

ni lah gambar yg aku pertaruhkan...
aku pilih gambar ni sebab gambar ni menunjukkan saat-saat manis kami bersama disamping menunjukkan kemeriahan kenduri kahwin kawan kami yg baru bergelar pengantin baru. =)


aku tag

"ThePinkGajahStory ❤'s LUCKY DRAW"


Salam...hi uolsss
hari ni aku nak join Lucky draw ni plak..
harap2 tuah menyebelahi aku kali nih..hehe
korang sume pun jom join gak
tarikh tutup 30 Mac ini..
aku tag

Syawal Yafiq Blog 1st GIVEAWAY


Hiiii
jom join GA nih ramai2..
tarikh tutup pd 31 Mac 2011

Mar 19, 2011

“CONTEST GIGS(Gaya Islam Gaya Saya)- Miss Yuu"


SaLammm..
jom sume join contest G.I.G.S ni ramai2..
bagi aku contest ni menarik..n amat mudah untuk menyertainya..
so tggu apa lg..jom join ramai2..
tarikh tutup-30 Mac 2011

ok..nih gambar aku...hehehe
comey tak?hehe..ok ni masa aku 1st year kt UM..

Mari kita Renungkan bersaMa...
1. "Kehidupan kita di dunia ini tidak menjanjikan satu jaminan yang berkekalan. Apa yang ada hanyalah percubaan, cabaran dan pelbagai peluang. Jaminan yang kekal abadi hanya dapat ditemui apabila kita kembali semula kepada Ilahi."
2. Semasa anda dilahirkan, anda menangis dan orang di sekeliling anda  tersenyum. Teruskanlah hidup anda supaya apabila anda mati nanti, andalah yang akan tersenyum dan orang sekeliling anda pula yang akan menangis.
3.Jika kejahatan di balas kejahatan, maka itu adalah dendam. Jika kebaikan dibalas kebaikan itu adalah perkara biasa. Jika kebaikan dibalas kejahatan, itu adalah zalim. Tapi jika kejahatan dibalas kebaikan, itu adalah mulia dan terpuji."

aku tag:

' Ask Genie In A Bottle Contest'


Hii uolsss..
today aku nak try join genie contest nih..
jom sume join sekali,meriahkan lg..
ok kena jawab 1 soalan nih..jeng-jeng-jeng..........................

if i were a Genie in a bottle and i had granted you 3 wishes, what would you wish for and why?
i wish..............
1)my mom good health because i love her so much..tanpa my mom hidup aku akan kosong tanpa makna...
2)Aku nak balik ke zaman aku sekolah dulu2..kerana zaman kita bersekolah dulu adalah zaman yg paling menyeronokkan..tak perlu pikir apa2..hnya fokus pada pelajaran..sekarang ni bila dah besar banya benda nak kena fikir dan buat..so zaman sekolah adalah paling best ;)
3)Aku nak sebuah kereta yang cantik hehe..pastu aku akan bawa mak aku gi ronda2 naik kete tuh..mak aku mmg suka makan angin..so kalau dpt keta sebijik mang best laa..sekarang ni kami naik pengangkutan awam jer..huhuhuhu
well apa pun aku tetap bersyukur dgn apa yg aku miliki sekarang..semoga semuanya akan bertambah baik dimasa akan datang..aminn..

Mar 18, 2011

Giveaway From Sabah


Okey today nak join GA from Wanbu
jom sume join ramai2..meriahkan lg GA nih
tarikh tutup -1 April 2011 (aprilfool hehehe)
kena jawab 1 soalan
Nyatakan impian korang bila berpeluang pergi ke Sabah?
Kalau saya berpeluang berkunjung ke Sabah, saya nak melawat rumah panjang yg ada kt sabah tuh..selain nak tgk Gunung Kinabalu dengan lebih dekat lagi..

Contest Gambar Pets Paling Comel


SaLam..wahhh excited aku nak join contest nih.. =)
jom sume join contest nih..
tarikh tutup:31 Mac 2011

ni gambar my pets.. luv u...Bubun muaahhh
Nama: BuBuN
Jantina: Betina
Jenis haiwan: Kucing
Tabiat Bubun
-suka duduk/tido dlm bakul
-x suka org dukung or peluk2 die
-manja
-suka main kejar2
-agak garang juga
-suka tgk burung merpati
-pantang tgk tikus pasti dikejarnya
-mendengar cakap tuannya hehe
-suka panjat tempat2 tinggi mcm atas almari sume..
dan banyak lagi =)

aku tag

"Ct Arina 1st GiveAway"



Salam..today aku nak join GA fron Ct Arina nih..
due 24/3/2011
mSih ada masa..jom join ramai2
kita meriahkan lgi GA nih..
fuhhh harap2 aku bertuah..aminnn

Mar 17, 2011

"Lulu Caldina 1st Giveaway"

                                    

Hiii..hari ni aku nak join GA nih plak..
jom sume..kita join GA nih ramai2 dan meriahkan lagi..
tarikh tutup 29 Mac 2011
aku tag

Mar 16, 2011

"cik azie lucky follower "


Okey nak join cik azie lucky follower ni plak
jom sume join ramai2
tarikh tutup-23 Mac 2011

My 1st Giveaway



SaLam..
jom ramai2 join GA nih..
hadiahnyer seperti gambar diatas
tarikh tutup-20 Mac 2011
aku tag

Mar 11, 2011

"Kakpah's Give Away"


Salam sume..
hari nih aku nak join GA nih..
tarikh tutup 12 Mac 2011..
so jom join ramai2 k..
saya tag

"My 1st Giveaway by Shida dan Eisya"



SaLam aku nak join GA yg dianjurkan oleh Shida dan Esya
tarikh tutup 19 Mac 2011
kena sambung slogan nih:
Saya suka buat blog..kerana blog adalah medium yang paling sesuai untuk kita meluahkan apa yang terbuku di hati kita sama ada secara tersurat mahupun tersirat..so marilah berblog ramai2 hehehe..
aku tag:

Mar 10, 2011

LUCKY DRAW LITTLE CUTE ANIMAL 2011.



SaLam..
aku nak join Lucky draw nih plak..
harap2 ada tuah la kali nih yer..
tarikh tutup-11 Mac..
jom join ramai2..

Mar 9, 2011

sewing n such @ Giftaway


hiii...im join this GA..
duE 20 Mac 2011..

"Giveaway By Ezan"


Salam
jom join GA nih
syarat penyertaan teramatlah mudah sekali
tarikh tutup 19 Mac 2011

Mar 8, 2011

1st GA - SayA NaK bRoOcH tUh!!!!!!


Okey saya nak join GA nih plak..
duE-18 Mac 2011
saya taG

Mar 6, 2011

'haswani samilan: follower giveaway'

"1st GA Besday My Dear"


SaLam sume...
jom join GA nih ramai2
tarikh tutup-13 Mac nih
Saya join GA nih untuk mencuba nasib mana la tahu ada rezeki..leh menang hadiah best2 kan.. disamping saya mmg suka join mana2 GA yg ada dimuka bumi ini..harapan saya agar saya leh termenang GA nih Aminnn... =)
saya tag

Mar 3, 2011

“Saya Mahu Women’s Wallet Polo Dari Fitrihadi.com”


joM JoiN
DUe-4 Mac 2011

"AREPNAKBEBEL first giveaway"