Get me outta here!

Mar 19, 2011

' Ask Genie In A Bottle Contest'


Hii uolsss..
today aku nak try join genie contest nih..
jom sume join sekali,meriahkan lg..
ok kena jawab 1 soalan nih..jeng-jeng-jeng..........................

if i were a Genie in a bottle and i had granted you 3 wishes, what would you wish for and why?
i wish..............
1)my mom good health because i love her so much..tanpa my mom hidup aku akan kosong tanpa makna...
2)Aku nak balik ke zaman aku sekolah dulu2..kerana zaman kita bersekolah dulu adalah zaman yg paling menyeronokkan..tak perlu pikir apa2..hnya fokus pada pelajaran..sekarang ni bila dah besar banya benda nak kena fikir dan buat..so zaman sekolah adalah paling best ;)
3)Aku nak sebuah kereta yang cantik hehe..pastu aku akan bawa mak aku gi ronda2 naik kete tuh..mak aku mmg suka makan angin..so kalau dpt keta sebijik mang best laa..sekarang ni kami naik pengangkutan awam jer..huhuhuhu
well apa pun aku tetap bersyukur dgn apa yg aku miliki sekarang..semoga semuanya akan bertambah baik dimasa akan datang..aminn..

2 comments:

  1. doakan mak awak sihat selalu..

    Gud luck!!

    ReplyDelete
  2. hai, contest nie dah tamat (:
    dah boleh buang banner kat blog awak ye

    1 april ni saye akan contact winners
    stay tuned ;D

    ReplyDelete