Get me outta here!

Apr 29, 2011

Diariummi Giveaway



SALam...
hari  nih aku nak join GA nih plak
due-20 MEi 2011
jom join ramai2..
aku tag

Special Giveaway - Salmia Punya Pasal



SaLam..
jom join GA nih ramai2..
aku tag

"Saudagar Musafir Cheesetart Giveaway"



SaLam today aku join GA nih plak
due date-30 Mei 2011
jom join ramai2

Apr 26, 2011

Jom Join Give Away Aimi !



Salam sume..today aku join GA nih plak
mga2 ada tuah..aminn
due-30 ApRiL 2011
aku tag

Apr 25, 2011

"OdahOne Giveaway | Bersamamu Hidup Ini Indah Semuanya"


Hiii uolsss sume
today join GA nih plak
moga2 ada rezeki dan tuah kali nih..aminn
tarikh tutup-30 ApRiL 2011
saya tag

NOVESTA 1ST GIVEAWAY



Salam sume..
hari nih aku nak join GA nih plak
aku amat suke akan hadiahnyer hehe
moga2 ada tuah kali nih..aminnn
tarikh tutup 30 april 2011
aku tag

"First Giveaway Umidanish",



SaLam sume..jom join GA nih..
syarat penyertaan mudah sekali
tarikh tutup-3 Mei 2011.

"Suka-suka GA Mama Rayyan"



Okey Hari nih aku nak join GA nih plak
due-15 Mei 2011..
jom sume join ramai2..
aku tag

"1st Giveaway By Syima Emi "


Salam..
jom sume join GA nih
tarikh tutup 9 Mei 2011..

Apr 20, 2011

" GIVEAWAY PERTAMA PEONY PINKY "


Salam sume
today aku join GA dari Peony Pinky nih..
tarikh tutup 30 April 2011
jom sume join sekali..
aku tag

"CERIA SIHAT GIVEAWAY"


Hiii sume..
hari nih aku nk join GA nih plak..
jom sume join ramai2
tarikh tutup-25 ApRiL 2011..
jom sume jadi ceria dan sihat =)

Apr 19, 2011

"Saya Nak Keychain dari Pee Dee"


Haiiii...
jom sume join sekali
due-24 ApriL 2011
Saya tag
http://ladybarbella.blogspot.com
http://namasayeain.blogspot.com

Special Giveaway from Yayan

Ibu Hadif Giveaway 3/2011



Salam uollsss sume..hari nih aku nak join GA nih plak..
harap2 ada tuah..
tarikh tutup 29 April 2011
Untuk kali ini Ibu Hadif Giveaway 3/2011 ditaja oleh Kedai Huffaz
3 orang pemenang bertuah akan menerima set kerongsang Sweet Dream dari Kedai Huffaz.


Apr 18, 2011

White Pouch GA oleh 'Lulu Caldina' DAN 'Lenloy-Closet'


Okey nak joiN GA nih plak
harap2 ada la rezeki..dh lama x menang nih huhuhu
tarikh tutup-26/04/2011
saya tag

"Contest Natural Beauty"


Salam..hari ni nak join contest nih..
due-1 Mei 2011

ni gambar yg saya pertaruhkan =)
tanpa make-up tau..

aku tag
HaNa

Apr 14, 2011

Cik Zai Penang Giveaway


Salam..today nak join GA nih plak..
due date-30 April 2011
jom sume join ramai2..

Apr 8, 2011

“GIVEAWAY PURSE POLO by DARKBATMAN”



Salam sume..
aku nak join GA nih plak dari Darkbatman
moga2 kali nih ada tuah..
tarikh tutup 9 april 2011
jom sume join ramai2 k..

aku tag

REDMINIBEE CONTEST


ok..nak try nasib masuk contest nih..
tarikh tutup-9 April 2011

SOALAN-SOALANNYA ;


1. Cuba bayangkan jika korg tersesat di dalam sebuah hutan tebal seorg diri,tiba2 korg ternampak sebuah rumah usang 2 tingkat,korg nak masuk ke dalam rumah tue @ hanya meneruskan perjalanan mencari jalan keluar dari hutan tebal tue.?KENAPA.?
Emm dah nama pun tersesat dalam hutan,sorang diri plak kan..sudah tentulaa kita akan cari pertolongan..rasanya aku akan masuk umah usang tuh..untuk dapatkan bantuan..mana tau kot2 ada orang yg tinggal ke dlm rumah tuh.

2. Antara KAMBING/LEMBU/BADAK@UNTA,yg mana paling comel bagi korg.?KENAPA.?
Aku pilih Unta lah yg paling comel..heheehe sebab unta nih unik..die boleh hidup kat padang pasir..pastu ada bonggol lagi..unik tuh..

3. Bila korg keluar bershopping di shopping mall,korg akan serbu side mana dulu.?Kedai kasut.?Baju.?CD.?Buku2.?@ mungkin yg lain.?KENAPA.?
Aku akan serbu kedai BUkU dulu sebab aku seorang yg suka membaca. Membaca itu jambatan ilmu.. =)

4. Jika diminta untuk mengira berapa helai rambut korg tue,korg nak kira ke x.?KENAPA.?
Aku x nak kira..sebab buang masa jer..baik aku cari dan hapuskan kutu-kutu kucing aku lagi bagus supaya kucing aku bertambah sihat, bersih dan comel.


5. Jika diberi pilihan,antara PARIS HILTON/LINDSAY LOHAN @ BRITNEY SPEARS,korg nk tidur sebilik ngn sape.?ngeee~~~KENAPA.?
Ish aku x nak tidur sebilik dengan diorang..kang aku terpengaruh lak ngan diorang lagi bahaya..dah la mereka ni sume bad attitude so buat apa nak dekatkan diri dengan jenis orang macam tu kan..baik jauhkan diri..

6. Korg suka sgt cat bilik korg colour pe.?KENAPA.?
Aku akan cat dengan colour kuning cair..sebab aku suka warna2 lembut, cerah dan ceria gitu..so bila tengok warna bilik kuning cair maka hati pun akan bertambah damai, senang dan ceriaaa… =)

7. Andai diberi 1 pulau indah untuk korg majukan,benda apa yg 1st korg nak bina kat pulau tue.?KENAPA.?
Aku akan bina Resort2, shelley2..aku akan jadikan tempat tuh sebagai tempat pelancongan..sebab pulau tu sangat cantik jadi mesti dapat jadi tarikan orang ramai untuk datang kan..so sebab tuh aku nak bina resort2 nih sume.

8.Insya-ALLAh,kalau de rezeki,korg nk anak brapa org.?KENAPA.?
Kalau leh aku nak 2 org je kot..paling ramai 3 org..sebab mungkin faktor kewangan yg tidak mengizinkan ada anak ramai2..

9. Antara RUMAH DI TGH PULAU (cam rumah apek dlm aspalela tue) @ RUMAH DI TGH HUTAN (cam rumah tarzan tue),korg lebey suka yg ne.?KENAPA.?
Aku suka rumah ditengah hutan..sebab kita akan hidup dikelilingi dengan kehijauan alam sekitar..lebih damai..udara pun lebih bersih, banyak pokok-pokok..kalau rumah ditengah pulau bahaya..kang kalau tsunami datang habis smua rumah hanyut..

hehehe my pic..sorry dh try bagi pic nih tegak tapi bile upload die jadi melintang plak..okla tuh unik la gak kan kan kan kan =)..aku ingatkan aku posing sorang2..tapi ada plak yg interprem kat belakang tuh..hehe..sweet memories =)

"Contest Sahabatku Kesayanganku~!!"



Salam sume..
jom join contest nih
tarikh tutup 15 ApRiL 2011

ni la gambar yg dipertaruhkan
berdiri dari kiri-sariaz,linda & diyanah, duduk dari kiri-asilah dan Aku..
Pic ni diambil masa kenduri kahwin kawan kami..kami berkawan sejak dari sekolah lagi sampai la sekarang..
rindunya saat2 ketika kami semua masih bersekolah..satu kelas lagi..mmg happening masa tuh..hehe

PERSAHABATAN bagi saya merupakan suatu perhubungan yang indah yang tiada sempadan,tiada tarikh luput,tiada akhirnya andai kita ikhlas dan faham menilai erti sesebuah persahabatan itu..

aku tag

Apr 4, 2011

'Contest Senyuman Seindah Suria by ROSLIZA ROSLAN'



Salam..ok rini aku nak join contest nih
jom sume join sekali..
tarikh tutup 10 april 2011

ni la gambar yg aku pertaruhkan...
heheehhe..say cheeseee..ni la gmbr aku..masa nih tgh posing dlm bilik..actually time nih nak gi jumpa orang..so pas bersiap..posing dulu lerr hehehe...aku lau amik gambar mmg suka senyumm..baru la nmpk ceriaa kann lalalalala...