Get me outta here!

Jun 27, 2011

"Reddish GiveAway : Saya Nak Sarawak Souvenir!"



SaLam sume..
hari nih nak join GA nih plka..
moga2 ada tuah hendaknyer =)
due date 30 Jun nih..
jom sume join ramai2..

Jun 25, 2011

"NaDia ajak ber GA"



Salam sume..
nak join GA nadia nih plak'
moga ada rezeki..
due date-30 JuN 2011
JOM sume join ramai2..

saya tag

Jun 23, 2011

"Myeaqma 1st GA"


SaLam..SUMeee..nak join GA nih plak
moga2 bertuah la hendaknyer
due date-30 Jun 2011

1st time masa bukak blog myeaqma nih..rasa sangat tertarik dengan blog beliau nih..blog die penuh warna warni..n saya juga tertarik dengan sekeping gambar yg berada diatas tuh..gambar tuh menerangkan sesuatu yg tersirat dan bermakna rasanya untuk myeaqma nih..hehe saya agak jelaa..dan myeaqma nih pun cantik juga orangnyer =) <hehe bodek lebih2 nih ada hadiah tambahan tak hahaha> pendek kata amat seronok la mengunjungi bLog myeaqma dan menyertai GA beliau..
so jom join ramai2 GA myeaqma nih k..

saya tag

Jun 22, 2011

1st GIVEAWAY:Love From INDIA`



SaLam sume..hari nih nak join GA nih plak...
harap2 bertuah laa hendaknyerrrrr...
Hadiahnyer dari India tuh! =)
due 23 JuN 2011

saya tag

Jun 20, 2011

"1st Anniversary giveaway Dunia sebenar Shida"



Salam..hari nih nak join GA nih plak yg dianjurkan oleh Shida
due date-15 JuLai 2011
ok..kena jawab soalan ni:-

Pendapat Anda tentang Shida dan Blog Shida?
-Bagi saya Shida nih seorang yg peramah..melalui tulisan dan cara shida berinteraksi dengan bloggers lain
-bLog Shida pula dah cantik sgt..sejuk mata memandang..damai je rasa..warna biru mmg cool
-teruskan berblogging n never give up dlm apa saja yg shida buat =)

Saya tag

"GiveAway Gugu Gaga".

Jun 19, 2011

"1st Giveaway by Cempaka Kuning"


Hiii hari nih nak join GA nih plak by Cempaka Kuning
due date-17 JuLai..
jom sume join ramai2

saya tag
http://ladybarbella.blogspot.com
http://namasayeain.blogspot.com

Jun 18, 2011

"Random Giveaway by Eila Ratu "



hiii uolsss
today nak join GA nih plak..
harap2 bertuah laa hendaknyer..
jom sume join GA nih

saya tag

GIVEAWAY 1MINGGU 1 BUKU


Salam sume..
nak Join GA nih plak
jom sume join sekali..
due date-18 JuLai 2011

"Free Earphone...Lagi.."



Salam sume..
nak join GA nih plak..
mana tau kot2 ada bertuah ke kan hehehe
due date-1 JuLai 2011
jom sume join ramai2..

1st Wedding Anniversary Giveaway



Salam sume..nak join GA nih plak
due date-20 JuLai..
harap2 ada tuah.. =)
Happy Anniversary ye sis...moga ikatan berkekalan buat selamanya n hope sis sentiasa bahagia disamping family tercinta...=)

Jun 15, 2011

Apple Pink Bow Giveaway



Hiii..today nak join GA nih plak
due date-18 JuN 2011
Jom sume join sekali =)

saya tag

"GA birthday AWA 24 years"



Assalammualaikum..
ok..today nak join GA nih plak
due date-23 June 2011
jom sume join sekali

kat sini saya nak ucap
HapPy BirtHday to AwA =)
MOga sentiasa bahagia dan ceria selalu...


Jun 13, 2011

1st Giveaway dari L0vely Craft Naida!!!!


Hiii..nak join GA nih plak..
due-15 JuLai 2011
jom sume join sekali..
moga2 bertuah =)

'Aesya Zealous 2nd Giveaway'


Hiii..hari nih saya nak join GA nih
due-30 Julai 2011
sape tau ada rezeki kan..
saya tag

Jun 11, 2011

"Dayana AZ Giveaway, My Favourite Number!"




due date-25 June
so jom sume join sekali
Nombor kegemaran saya ialah 4 kerana saya dilahirkan pada bulan 4 begitu juga dengan orang-orang yg rapat dgn saya kebanyakannya lahir bulan 4 juga.Selain saya juga mempunyai 4 ekor kucing..pendek katannya nombor 4 nombor bertuah saya lah hehe..

-PeNaja Hadiah-
  • ButikPinkku yang akan sponsor , shawl semestinya ! Berapa ? Korang percaya tak 10 ! I repeat SEPULUH ! 
  • Syafeika Edora yang akan sponsor, 1 chibidle (SE made doodle) worth RM 10 untuk seorang blogger.
  • Lulu Caldina yang bermurah hati untuk memberi review blog untuk 2 orang (sticky post selama 24 jam) ! Buat blogger yang ada banner, boleh tampal dekat LULU PAGES selama sebulan.
  • Mas Ahmad Safwan yang insyaAllah akan sponsor beg duit, maybe purse, maybe wallet.
  • Sylista Fashion akan beri pilihan 2 daripada 3 hadiah (2 pairs of earring, Canon Ink for Printer, Buku 'Buat Duit dengan Foto' published by PTS) 
  • Izreenatasha akan memberi HADIAH EXCLUSIVE yang sekarang ni rahsia ;) . 

Jun 9, 2011

"Just A Simple Giveaway By Areef"



AssaLammuaLaikum sume..
nak join GA nih plak
mmg sgt simple GA nih..hadiah die pun not bad ;)
due date-12 Jun 2011
jom sume join sekali..

Jun 8, 2011

Contest : Kami Kaki Blogging

"love2cook malaysia turns 2 giveaway"



Hellooo..today nak join this GA..
Due date-3 july 2011

'Cik E 1st Giveaway'

                                             
                                                  NaK JoiN KLiK SiNi k..

Salam sume..
hari nih nak join GA nih plak
moga2 ada rezeki kali nih
due date-11 JuN 2011
Jom sume join sekali..

saya tag
http://fingerpangkah.blogspot.com
http://diyanadena.blogspot.com
http://www.zaiedan.com

Jun 7, 2011

"1st Giveaway by RedRidingBow"



SaLam sume..
jom join GA nih
due date-9 JuN 2011
Hadiahnyer sangat la cantik dan berbaloi gitu..
untungnyerr sape yg dapat kan..
moga2 saya bertuah laa kali nih..

Jun 6, 2011

"7th Anniversary GA!!!!!"





Salam sume..
hari nih nak join GA nih plak..
moga2 ada rezeki..
due date 30 June 2011

kepada sis saya ucapkan:-
SeLamat menyambut ULangTaHuN pErkaHwiNaN Yg Ke-7 taHuN
MoGA ikaTan perKaHwiNan teRus beRpanJanGan dan BerkekaLan seLaManya..
dan
seMoga Sentiasa beRbahaGia dan Gembira disisi keLuarga teRcinta
aminnnn =)

Saya tag

'SimplyStyle Collections MidYear Giveaway',


SaLAm...
jom sume join GA nih..
due date-15 Jun 2011 ni..
hadiah die pun best2.. =)

" GA Jemari Emmie"



Salam sume..
jom join GA nih plak
due date 30 JuNe 2011
meh sume join sama2 k..

saya tag

Jun 5, 2011

1ST GIVEAWAY 2011



SaLam..
jom sume join GA nih
due 12 JuN 2011
GUD LUCK to me n everyone..

1st GIVEAWAY by shawlforyou


Salam sume..jom join GA nih..
due-13 juN 2011
hadiahnyer sgt besttt
iaitu:-

15 orang YANG BERTUAH AKAN MENDAPAT 1HELAI SHAWLS DAN 1HELAI TUDUNG EKSPRESS berharga RM50++ secara percuma. Sesiapa pun boleh join giveaway ni. JOM HEBOH2kan.

Saya tag

Jun 4, 2011

1st GA bintanghatyku



Salam..
jom join GA nih
due-5 Jun ni..

Jun 3, 2011

"GiveAway EdY : Jangan Main-main!"


Salam..
GA yg dinanti-nanti telah tiba..hehe
jadi mari sume join ramai2..kasi gegarr hehe
tarikh tutup 14 Jun 2011
hadiah die sume best2 =)
kalau menang mmg asyikk laaa kan..
moga2 ada rezeki kali nih..

hehe rasa nak berpantun la plak..

Dirinya menjadi pilihan Hati,
Siapa dia tak perLu ditanya,
Giveaway Edy sentiasa dinanti,
moga2 hadiah itu saya yang punya.    ;p

saya tag