Get me outta here!

Jul 27, 2011

"1st Giveaway Mama Syima"



Salam sume..
nak join GA nih plak..
moga2 ada rezeki hendaknyer
due-30 JuLai 2011

tag

"GiveAway EdY : still beauty"


Salam sume..hari ni nak join GA dri Edy..
due date 7 Ogos 2011..
harap2 bertuah laa kali nih hehe..
jom sume join sekali..
n dlm masa yg sama boleh la melawat n cuci mata di kedua-dua blog Edy nih iaitu di:-
http://danielzaidi.blogspot.com/ (The Beauty In Ugly) &
jgn lupe singgah ye ke blog Edy nih.byk gambar2 menarik dan cantik2..rugi x tgk..

Tag

Jul 9, 2011

"GA-Setulus Ingatan"..

\


Salam sume..
nak join GA nih plak..

Sempena kedatangan bulan Ramadhan yang mulia ini sama-samalah kita memperbaiki diri dan mencari keredhaan Allah S.W.T...semoga kedatangan Ramadhan kali ini memberi seribu makna untuk kita semua..
akhir kata selamat menyambut bulan ramadhan yg mulia ini.. =)

"Perrgggghh: Lizahanum Nak Bagi Surprise Gift Dari JAKARTA & BANDUNG"



SALAM sume..
hari nih nak join GA nih plak
moga2 bertuah la kali nih
due-16 Julai 2011

"nape saya patut di pilih sebagai follower bertuah yg dpt   GIFT tersebut :
sebab saya tak pernah ke jakarta dan bandung so kalau dapat hadiah dari sana pun kira jadilah dari takde kan..lagipun bukan senang nak dapat hadiah dari luar negara kan..so harap2 saya antara yg bertuah la dapat hadiah tersebut =)

tag

Jul 7, 2011

SAYA NAK GA DARI KOREA DAN BANDUNG!


Salam..
today nak join GA nih plak
moga2 ada rezeki
due date-15 Ogos 2011

saya tag

"Giveaway from Adyshariz"


Salam sume..
today nak join GA nih..
harap2 ada rezeki
due-30 JuLai 2011

jgn lupe mention aku (saH_BaNu) sebagai referral korang.. =)

Jul 3, 2011

Sewlove1'st Giveaway


Today nak Join GA nih plak
moga2 ada tuah kali nih
dua date 28 JuLai 2011.
jom sume join ramai2..