Get me outta here!

Nov 26, 2011

Giveaway From Korea & Sydney


Due-25 Disember 2011
to Syaza~Saya doakan supaya mendapat keputusan yg cemerlang untuk SPM nih
Syaza dh berusaha dlm SPM nih insyaallah pastinya kejayaan menanti..tawakal dan redha k..

Nov 24, 2011

2nd Giveaway Comel dari Ummi Iman


Due-12 Disember 2011
jom join ramai2..
tag

“Yasmin Aris 1st GA”



Due-25 Nov 2011
Antara Syarat2 GA ni..

1. Wajib FOLLOW bLog ni duLu, dan LIKE Facebook Page tu skaLi yee :D HAHA .
2. Dahh ? Trime kasih :) :P Then, korang jz perLu buat satu new post.
      DaLam new post tu kena ade :
       · TitLe yg bertajuk “Yasmin Aris 1st GA”
       · Copy semua syarat-syarat GA ni .
· Jangan Lupe Letak gamba kat atas tu skaLi .
(Tekan gamba, right cLick, save as & upLoad kat dLm entry korang)
· Gambar tu mesty Lah di LINK kan kepada entry ini .
3. Fahemm ? Hihi :) Seterusnyee, tinggaLkan Link entry yg korang dah pubLishkn tuu kat ruangan komen bawah nii . Dah siapp ! :)
4. Ok, ok .. GA ni akan dibataLkn kLu penyertaan tak Lebih dari 10 orang . Huhu T-T
So, join Lah beramai-ramai yee ! kite sukee . Hii


GA dari kak Es tanda persahabatan


Due-akan diberitahu kelak'
hadiahnyer sgt comel okey..heee
hope ada la rezeki...


Nov 21, 2011

Segmen eera: impian dan harapanku bersama blog



Due-30 November 2011
hehe kena jawab soalan sikit..
Cite la sikit ape impian dan harapan korang buat blog. Ape hasil yang korang arap  nak dapat dari berblogging ni. Hidup kena ade matlamat kan?

emmm impian dan harapan untuk blog saya nih supaya blog saya ni terus menerus menjadi peneman setia hidup saya..Hasil yang diharapkan dari berblogging nih supaya kisah2 yg saya coretkan diisini dpt jadi iktibar dan segala benda yg positif di blog saya nih dapat dijadikan panduan manakala kalau ada yg negatif tuh harap dimaafkan..hehe.

Nov 18, 2011

LcA first give away



Due-30 Nov 2011
to ummi aya,saya ucapkan
Selamat menyambut Ulangtahun Kelahiran pada 22 November ini..
moga Panjang umur,murah rezeki dan sentiasa bahagia disamping keluarga tercinta..
moga sentiasa ceria dan senyum selalu...

4th GIVEAWAY DILAZFAMILY



Due-30 Nov 2011
kena jwb soalan ni
1) Bile tarikh lahir Dilaz dan Dilaz asal dari negeri mana? tarikh lahir dilaz ialah 2 september 1983..
 dan dilaz berasal dari johor darul takzim
Tag

http://ladybarbella.blogspot.com
http://nurulauni123.blogspot.com

"korean giveaway"

Nov 15, 2011

Giveaway "7 Days"

Nov 14, 2011

:: GIVEAWAY EYSHA ::

Nov 13, 2011

:"Blog [SC] Follower Giveaway"

{11 11 11}1st Giveaway Myna

Nov 11, 2011

'Segmen: Fathiah Tak Jumpa Blog'


Due-11/11/2011 sempat lagi kalau nk join.
Salam PERKENALAN utk semua..
thankz sudi singgah blog nih yer..

tag

Nov 8, 2011

Ciri Lelaki Yang Aku Idamkan



Salam..
nak join Segmen dari apit nih..
nyatakan 5 hingga 10 sifat/ciri/perangai lelaki yang jadi pilihan korang selama ini..??
1)Seorang yg beriman/soleh
2)Seorang yang Penyabar  =)
3)kalau boleh la biarlah dia ni seorang yg kelakar..
4)ikhlas menerima saya seadanya..
5)pandai memujuk
6)penyayang
7)seorang yg Rajin
8)romantik
9)bertanggungjawab
10)Setia

hehehe itulah ciri2nya..
moga dipertemukan suatu masa nanti..
aminnn...

tag

Nov 5, 2011

ALVAS BIRTHDAY GIVEAWAY


Due date-23 Nov 2011
HaPPy BiRtHDay To You..
moga Bahagia selalu..

Segmen cik yuyue:follower bawah 1000


Assalammualaikum..
today nk join segmen yg dianjurkan oleh Cik Yuyue nih..
Due date-6 Nov 2011
so cepat2 join bagi yg belum join segmen cik yuyue nih..
Salam Perkenalan untuk semua..
thanks kerana sudi singgah ke blog yg x seberapa nih ye..
kalau sudi silalah follow sekali yer..
hehehe..

Nov 4, 2011

Giveaway My Granny Square


Due date-20 Nov 2011
moga2 saya bertuah la hendaknyer,,,aminn..

GA ; Ole-ole Pangkor by Koqin Karemo



Due date-5 November 2011
Saya belum berkesempatan lgi untuk ke Pulau Pangkor..Namun berharap dapat pergi ke sana jika ada peluang nanti..tengok banner kt atas pun mmg dh tau Pulau Pangkor mmg amat cantikkan..

Ieyza Afieyna 1st Giveaway

"Hati Yang Gembira :- 1st Years Anniversary Contest"


Due date-17 November 2011
tahniah kerana blog awak dah berusia 1 tahun dah..
saya tag