Get me outta here!

Sep 11, 2012

"Curi-Curi Suka" Giveaway!

 
Due date-16 September 2012

Jom Join Ramai2..
moga2 bertuah la hendaknyer...

Aug 27, 2012

'Big Time Segmen : Header Free By Nana '

 
Assalammualaikum..
hari ni nah join segmen...
Ayat 1- Miss BaNu StoRy
Font Ayat 1-  Font E
Warna Ayat 1- Pink/Merah
Font Ayat 2- Font C
Warna Ayat 2-Kuning terang



Aug 24, 2012

Doodle



Aug 12, 2012

GIVEAWAY NASZ : OLE-OLE DARI THAILAND


Assalammualaikum..

today nk join Giveaway dari Nasz pula..
Due-14 Ogos 2012

"Hadiah Giveaway ni best,dari luar negara tuh,suke2 Haruslah Join kan"
 hehehe hope bertuah la hendaknyer yer..

Jul 20, 2012

SaLaM RaMadHaN untuk Semua Follower/Pembaca Blog ini =)

Assalammualaikum
Esok dah puasa..jadi nak ucapkan Selamat Berpuasa kepada semua Follower Blog ini yer..
thanks pada semua yg follow blog ini..x lupa juga kepada Silent Reader yg ada..jangan lupe singgah juga ke blog utama di http://mulan-sahbanu.blogspot.com yer..
Salam Ramadhan untuk Semua...

SALAM RAMADHAN GIVEAWAY


Due-31 JuLai 2012
Jom Join Ramai2
Hadiah2 nya mmg sangat best dan berbaloi gitu..
hope ada rezeki la hendaknyer yer aminnn
Selamat Berpuasa pada Semua yer..

Jul 19, 2012

Segmen : Giveaway Raya by shu-sya


Due-10 Ogos 2012
Jom Join Ramai2 yer..
Selamat Berpuasa untuk semua yer...

Jul 8, 2012

Cik Buaya 1st GiveAway : Choose Your Prize


Due-12 Ogos 2012
Jom Join Ramai2 yer
Hadiah die best2 semuanyer
saya pilih hadiah Kamera Lomo =)

tag

Jun 16, 2012

Birthday Giveaway 2012


Due-30 JuN 2012

Jom Join Ramai2..
Happy Birthday to you...
moga dimurahkan rezeki,panjang umur,bahagia dan ceria sentiasa....aminnnn...

GA Izan Mama Mia & Rakan Blogger


Due-1 JuLai 2012
Jom Join Ramai2..
Hadiah yg ditawarkan semuanya best2 belaka..
so mmg rugi lau x join..

tag

May 25, 2012

TreND Giveaway/Contest masa kiNi...

Assalammualaikum...
Holaaa...jarang jugak aku join contest/Giveaway sekarang berbanding dulu...
bukan pe aku cukup malas nak join Giveaway yg syaratnya kena like dan follow berpuluh-puluh sponsor tuh..letih dik oiii...kalau menang tuh xpe la gak kan berbaloi la jugak..kalau x menang haiyaaa
aku dulu pun ada uat giveaway gak..tapi senang je x pyh sponsor pun..syarat die pun simple jer...
huhuhu..apasal la trend die gini..emmm kalau satu dua sponsor tuh leh la tahan nak like dan follow tuh..ni sampai berpuluh-puluh...pjg je senarainya...mak aiiii x rela akak okey..jangan lupe singgah ke blog utama aku k..klik je kt sidebar sebelah atas tuh yer =)


"1st GiveAway by Nabila Medan"


Due-8 JuN 2012
Jom Join Ramai2..
Banyak Hadiah best2..
Hope kali ni saya bertuah lah hendaknyer..

tag
http://wwwdyawanavochelle.blogspot.com

May 18, 2012

FRuSt!!!

Assalammualaikum...
saja update blog contest/giveaway aku ni..
dah lama x join apa2 contest dan giveaway nih..tuh yg blog nih agak bersawang sikit berbanding blog utama yg sntiasa diupdate..
kenapa aku x join mana2 contest dan giveaway lagi??bukan x nak join cuma mood nak join tuh dh hilang..haha tggu bila mood dah datang balik baru la join kan..tggu bila dh rajin sikit hahaha
last giveaway yg aku join aku menang tau jadi pemenang kedua..hadiah die best dpt keychain semua..aku mang suka ngan keychain2 ni semua tambah2 kalau dari luar negara kan..hehe..malangnya pihak penganjur dh pos dh kat aku..dia guna pos daftar..tapi aku x dapat laaa...ntahlaaa...posmen tuh bagi hilang ker..ker aku yg xsedar bila posmen datang..setahu aku x dgr lak ada posmen datang..mungkin aku terlepas pandang kot..ntahlaaa..frust juga bila hadiah tuh ada ditangan posmen lagi bukan ditangan kita...Frust laaa dh la bukan senang nak menang kan sebab bergantung pada luck jugak kan..bila dh menang cmni plak yg jadi...adoiii...hope sgt leh dpt semula..ntahlaaa.....

Apr 21, 2012

Segmen : Signature by Putry


Due-22 April 2012
Jom Join Ramai2..
Nama Panggilan: Miss BaNu
Warna kesukaan: PiNK..

Apr 16, 2012

Segmen : Nak Doodle Nie!



Jom Join...ramai2...
kena join ngan pantas nih hehe,
NaMa: SahBaNu
WarNa:Merah


Apr 11, 2012

Segmen : Saya Nak Edit Blog Free! by Hana'


Due-12 April 2012
 Jom Join Ramai2...
hope ada rezeki kali ini..

"Wardah - Persona Give Away Fever 2012"


Due-25 ApRiL 2012
Jom Join Ramai2..
Hadiah die sume best2 hehe
hope ada rezeki..aminnn

tag

Apr 5, 2012

Segmen : SINGGAH BW BY WAN NASHRUL


Due-30 ApRiL 2012
Jom Join Ramai2...
Salam Perkenalan untuk semua yer..

tag

Apr 1, 2012

“1st Giveaway by Ceritera Alline”

Mar 29, 2012

LaNgKaWi GiVeAwAy By DuNiAKeBaHaGiAaNKu


Due-13 ApRiL 2012
JOM JOIN RAMAI2...

Mar 16, 2012

"Mega Giveaway by Eeda And Rishah"

Mar 10, 2012

‘’MegaGiveAway by Penmerah.com’’


Due-7 April 2012
jom join ramai2..
fuhhh hadiah die mmg meletup derr..
untunglah sape yg dpt tuh kan...

tag

"1st Giveaway by Mizs Azney @ Azney Cute Craft


Due-15 mac 2012
jom join ramai2..

"Jom join Contest Saja2 Buang Masa"

Due-31 Mac 2012
jom join ramai2..
 "Saya suka masuk contest ini kerana saya sememangnya suka join contest dan saya juga tertarik dengan hadiah yang ditawarkan itu."

tag

Mar 9, 2012

TagMe GiveAway


Due-9 April 2012
jom join ramai2

saya paling suka ni hehehe
tag

NEW Semester Giveaway

1st Giveaway by Six e'Craft

Mar 8, 2012

saya nak tudung bawal


Due-23 Mac 2012
jom join ramai2..

Mar 2, 2012

"munirah che ahmad - first giveaway"


Due-29 Mac 2012
jom join ramai2 yer..
Happy Birthday jugak pada Cik Munirah yg smbut besday bulan nih yer..
moga sentiasa ceria dan happy selalu..
=)

Feb 28, 2012

LUCKY DRAW by NHA and FAQIHAH HUSNI


JOM JOIN ramai2..
due date-akan diberitahu kemudian...

Feb 27, 2012

"1st Giveaway by Ain!!!"


Due-25 Mac 2012
Jom join ramai2..
antara sponser GA nih ialah
Ain Zuhairi:BLOG/FANPAGE
Rishah Muzahar:BLOG/FANPAGE/FACEBOOK
Nur Zulaikha:BLOG/FANPAGE
Puteri Auni :BLOG / HEARTBEAT
Morilyn Mark :BLOG /FANPAGE
Heart Inspiration :BLOG /FANPAGE
Yasmin Aris :BLOG /FANPAGE
Lovebag Lovebag :BLOG /FANPAGE
Cik Kira :BLOG /FANPAGE

TAG

Lovestory313 1st Giveaway


Due-1 ApRiL 2012
Jom Join Ramai2 k..

tag

Feb 25, 2012

"Giveaway Souvenir from Korea by Wawa Abdullah"


Due-15 Mac 2012
jom join ramai2..


Feb 7, 2012

GIVE AWAY ANIS ANIESA


Due-23 Februari 2012
jom join ramai2..

tag

Feb 5, 2012

" saya jadi blogger kerana


Due-15 Februari 2012
Saya jadi Blogger kerana:
1~ingin berkongsi rasa,pandangan,serta luahan dengan semua..sharing is caring ^_^
2~ingin memeriahkan lagi dunia blogger semoga dengan kehadiran saya di arena blogger ni boleh memberikan manfaat menerusi blog saya.
3~untuk berkenalan dengan lebih ramai orang yakni para blogger menerusi dunia maya nih....
4~ingin melihat perspektif orang lain yakni blogger menerusi sesuatu isu yg timbul jadi dapat berbincang bersama-sama,memberikan pandangan.
5~saya suka menulis sebab tu saya jadi blogger,bila menulis kt dlm blog saya dapat kepuasan..

 www.apamaujadi.com

Bukan Calang Calang Express Giveaway


Due-5 Februari 2012
jom join ramai2..sempat lgi lau nk join
hadiah die sume mmg meletup..hehe

tag

Jan 28, 2012

HusnaLilShop Giveaway!


Due-12 Februari 2012
jom join ramai2..

Segmen : Setiap Gambar Ada Kenangan


Due-29 Februari 2012
"Saya memilih gambar ini kerana ianya merakamkan saat2 manis bergelar seorang Graduan,rindunya saat2 itu bersama-sama ngan kawan2 mengharungi suka duka di Universiti..

itu jela..Salam Perkenalan untuk semua..

"AWESOME GIVEAWAY by Farez Shah",



Due-1 Mac 2012
hadiah best2 jom join ramai2..
antara sponsornya spt:
Butik fiQ'Ra:BLOG/Fanpage
FYA PELANGI VII:FanPage/BLoG
Amirnawawi:FanPage/BLoG
Farez Shah:BLoG/FanPage

Jan 27, 2012

Giveaway by Butik Edast



Due-15 Februari 2012
jom join ramai2..

GA : I WANT MAKEOVER BLOG by Nanalee

Jan 23, 2012

Giveaway For Chinese New Year By Nurin Asyada

'HAPPY BIRTHDAY GIVEAWAY 2012'


Due-31 JaNuari 2012
firstly nak wish Happy Birthday pada tuan punye blog (14 Januari lalu) moga sentiasa bahagia dan gembira selalu disamping keluarga tercinta ^_^

"Saya sokong Penyusuan Susu Ibu"

GA Pre Loved Items By Old Books


dUe-20 FebuaRi 2012
jom join ramai2
syarat die simple bangat..