Get me outta here!

Jan 28, 2012

HusnaLilShop Giveaway!


Due-12 Februari 2012
jom join ramai2..

Segmen : Setiap Gambar Ada Kenangan


Due-29 Februari 2012
"Saya memilih gambar ini kerana ianya merakamkan saat2 manis bergelar seorang Graduan,rindunya saat2 itu bersama-sama ngan kawan2 mengharungi suka duka di Universiti..

itu jela..Salam Perkenalan untuk semua..

"AWESOME GIVEAWAY by Farez Shah",



Due-1 Mac 2012
hadiah best2 jom join ramai2..
antara sponsornya spt:
Butik fiQ'Ra:BLOG/Fanpage
FYA PELANGI VII:FanPage/BLoG
Amirnawawi:FanPage/BLoG
Farez Shah:BLoG/FanPage

Jan 27, 2012

Giveaway by Butik Edast



Due-15 Februari 2012
jom join ramai2..

GA : I WANT MAKEOVER BLOG by Nanalee

Jan 23, 2012

Giveaway For Chinese New Year By Nurin Asyada

'HAPPY BIRTHDAY GIVEAWAY 2012'


Due-31 JaNuari 2012
firstly nak wish Happy Birthday pada tuan punye blog (14 Januari lalu) moga sentiasa bahagia dan gembira selalu disamping keluarga tercinta ^_^

"Saya sokong Penyusuan Susu Ibu"

GA Pre Loved Items By Old Books


dUe-20 FebuaRi 2012
jom join ramai2
syarat die simple bangat..

Jan 22, 2012

THE LADIES PHOTOGRAPHER GIVEAWAY

Jan 21, 2012

Kelly's Life Giveaway


Due-1 April 2012
hadiahnyer sgt best kalau bertuah la kan..
meh join ramai2..

Jan 20, 2012

GIVEAWAY WORD SEARCH


Due-13 Febuary 2012
jom join ramai2..

Jan 19, 2012

" First Giveaway By Butik fiQ'Ra "

"My 2nd Giveaway"


DUE-24 Januari 2012
hope ada rezeki..aminn..

'FIRST GIVEAWAY BY ONITSUKAHANA'



Due-31 Januari 2012..
saya suka warna hitam ^_^
hrp2 ada rezeki..

Jan 12, 2012

GA Pertama Sicantik Siezuka


Due-31 JaNuari 2012
jom join ramai2..
kena bagi komen sikit mengenai blog penganjur(siezuka)
Pada pendapat saya blog Siezuka nih menarik,simple and padat,gambar2 yg ada dalam blog tu pun besar,terang n jelas xde kabur2..jadi dapat menarik perhatian pembaca..pemilihan widget yg baik dan susunan widget juga kemas dan x semak..pendek kata semuanya okey..loading pun okey jer..
cuma saya sarankan masukkan shoutbox senangkan blogger2 nak tinggalkan jejak or nak pesan apa2 ke kan..baru la nampak meriah gitu..apapun teruskan berblogging yer..

tag
http://ladybarbella.blogspot.com/
http://purplelalink.blogspot.com/

Suritera First Giveaway

antara hadiah yg bakal dimenangi....

Due-14 Januari 2012
meh join ramai2...

Jan 6, 2012

"Pikalurve 2nd GIVEAWAY"


Due-25 Januari 2012
jom join ramai2..
hadiah sume menarik2..


2nd Anniversary Giveaway by DAS


Due-31 Januari 2012
Happy Birthday to  Dewi's Artwork Station yg ke-2
moga sukses selalu..


'FIRST GIVEAWAY 2012 CIK CARROT SUSU'


Due-1 Febuari 2012
Blog Cik Carrot Susu simple,nice,n sedap mata memandang,x serabut..damai je gitu..
=)


Cheritera Hati First Giveaway.