Get me outta here!

May 25, 2012

TreND Giveaway/Contest masa kiNi...

Assalammualaikum...
Holaaa...jarang jugak aku join contest/Giveaway sekarang berbanding dulu...
bukan pe aku cukup malas nak join Giveaway yg syaratnya kena like dan follow berpuluh-puluh sponsor tuh..letih dik oiii...kalau menang tuh xpe la gak kan berbaloi la jugak..kalau x menang haiyaaa
aku dulu pun ada uat giveaway gak..tapi senang je x pyh sponsor pun..syarat die pun simple jer...
huhuhu..apasal la trend die gini..emmm kalau satu dua sponsor tuh leh la tahan nak like dan follow tuh..ni sampai berpuluh-puluh...pjg je senarainya...mak aiiii x rela akak okey..jangan lupe singgah ke blog utama aku k..klik je kt sidebar sebelah atas tuh yer =)


"1st GiveAway by Nabila Medan"


Due-8 JuN 2012
Jom Join Ramai2..
Banyak Hadiah best2..
Hope kali ni saya bertuah lah hendaknyer..

tag
http://wwwdyawanavochelle.blogspot.com

May 18, 2012

FRuSt!!!

Assalammualaikum...
saja update blog contest/giveaway aku ni..
dah lama x join apa2 contest dan giveaway nih..tuh yg blog nih agak bersawang sikit berbanding blog utama yg sntiasa diupdate..
kenapa aku x join mana2 contest dan giveaway lagi??bukan x nak join cuma mood nak join tuh dh hilang..haha tggu bila mood dah datang balik baru la join kan..tggu bila dh rajin sikit hahaha
last giveaway yg aku join aku menang tau jadi pemenang kedua..hadiah die best dpt keychain semua..aku mang suka ngan keychain2 ni semua tambah2 kalau dari luar negara kan..hehe..malangnya pihak penganjur dh pos dh kat aku..dia guna pos daftar..tapi aku x dapat laaa...ntahlaaa...posmen tuh bagi hilang ker..ker aku yg xsedar bila posmen datang..setahu aku x dgr lak ada posmen datang..mungkin aku terlepas pandang kot..ntahlaaa..frust juga bila hadiah tuh ada ditangan posmen lagi bukan ditangan kita...Frust laaa dh la bukan senang nak menang kan sebab bergantung pada luck jugak kan..bila dh menang cmni plak yg jadi...adoiii...hope sgt leh dpt semula..ntahlaaa.....