Get me outta here!

May 25, 2012

TreND Giveaway/Contest masa kiNi...

Assalammualaikum...
Holaaa...jarang jugak aku join contest/Giveaway sekarang berbanding dulu...
bukan pe aku cukup malas nak join Giveaway yg syaratnya kena like dan follow berpuluh-puluh sponsor tuh..letih dik oiii...kalau menang tuh xpe la gak kan berbaloi la jugak..kalau x menang haiyaaa
aku dulu pun ada uat giveaway gak..tapi senang je x pyh sponsor pun..syarat die pun simple jer...
huhuhu..apasal la trend die gini..emmm kalau satu dua sponsor tuh leh la tahan nak like dan follow tuh..ni sampai berpuluh-puluh...pjg je senarainya...mak aiiii x rela akak okey..jangan lupe singgah ke blog utama aku k..klik je kt sidebar sebelah atas tuh yer =)


3 comments:

  1. salam dear,

    Jom join "saya dan skirt". Ambil gambar anda dengan skirt secara creative dan anda mungkin menang. maklumat lanjut visit
    http://raspberrymerah.blogspot.com/2012/05/contest-saya-dan-skirt.html

    :)

    ReplyDelete
  2. salam..tau xpe..kalau GA yg kene klik sume sponsor memg sy pun malas nk join..tp meh la join GA sy..x byk pun sponsor..1 je..tu pun blogshop sendiri...huhu http://zatilhulwaniabdullatif.blogspot.com/2012/05/tudung-bawal-cantik-1st-giveaway-by-kak.html

    ReplyDelete