Get me outta here!

Apr 18, 2013

Mini Segmen by DiyanaHani


Syarat-syarat:

1) Mempunyai blog.
2)Follow blog hani dan like page blog(kat sidebar)
3)Buat satu entry,copy banner dan backlink ke entry ini.
4) Like link.(akan diperiksa)
5)Tinggalkan url entry anda di bahagian komen.

Like link ini.

Hadiah yang bakal dimenangi.
1) Bekas pensel rilakkuma.-(1)
2) Button badge DiyanaHani.(5)
3) Keychain anak patung.
4) Topup RM5(1)

Pemilihan berdasarkan top referral dan random.org.

p/s: Tak perlu buat entry panjang-panjang.
Cuma copy paste entry ni sahaja.

Jemput join ramai-ramai.
Support me k..

Sesiapa yang didapati tidak mengikut peraturan.
Penyertaan akan dibatalkan serta merta.


Mini segmen ini bermula pada 15/4/2013 hingga 30/4/2013



Apr 13, 2013

"Mini - Mini Giveaway By NabilaMedan"


Due Date-17 April 2013
Jom Join Ramai2..

Apr 12, 2013

"Cuticuti Giveaway-Diari Aima"


Assalammualaikum..
Hari ni nak GA Diari Aima ni..
Thanks sbb invite sy untuk join GA nih..sy join di Blog GA sy..
Jom Join Ramai2
Due Date- 26 April
Tu gambar masa bercuti kat Melaka..nampak kan Kota A Famosa kat belakang tu heheehe..Pakaian Favourite masa bercuti mcm dlm gambar tuh lah haha.sekali pandang nampak mcm baju kurung tapi sebenarnya baju dan seluar tu hehehehe memang selesa pakai baju tu sebab kainnya jenis lembut..pakai seluar senang nak berjalan sikit habis satu melaka dijelajah masa ni hehehe...tapi ikutkan pakai baju kurung pun xde masalah yang penting kita selesa dengan apa yang kita pakai..yeahhhh...

Apr 11, 2013

"Giveaway Perfume by maszmadi.blogspot.com"


Due Date-14 April 2013
Jom Join Ramai2..

Apr 7, 2013

Bubbly & Associates Giveaway


SYARAT2 PENYERTAAN

1) Follow Blog Farah's Bubblynotes

2) Follow Blog Sponsors:

3) Klik Kesemuanya Di Bawah Ini:


(WAJIB FOLLOW & WAJIB LIKE - AKAN DISEMAK)

4) Dah settle follow mengfollow & main klik-klik... Sila buat satu entri bertajuk:
Bubbly & Associates Giveaway

5) Copy coding HTML di bawah ini dan paste ke HTML post... Contoh..." Kakak +Mia Liana pinjam tutorial... "

Credit pada Kakak +Mia Liana / Mia Liana

6) Lepas dah copy + paste... Publish entri...Siap...

7) TAG SEORANG BLOGGER & PASTIKAN BELIAU TAHU MENGENAI GA INI

8) Tinggalkan link entry anda di ruangan komen entri ini...

Pemenang akan dipilih berdasarkan Random.ORG... (baik doa yang Pakcik Random sayang uols... ) dan bagi senarai hadiah sila tekan SINI dan SINI

Tag

Apr 4, 2013

1st Giveaway By Emas Putih

As-Salam
Hari ni uzu nak lancar 1st Giveaway kat blog uzu. Dijemput join dan support Giveaway uzu ye.
Mana tau rezeki korang kan. Mudah-IIan :)
 1st Giveaway akan berlangsung pada 04 April - 17 April 2013/11:59pm

SYARAT-SYARAT
1. Buat entry yang bertajuk 1st Giveaway By Emas Putih
2. Follow sponser, Like fanpage, Klik iklan, Klik G+ dibawah (wajib akan diperiksa)
 3. PALING WAJIB Copy coding entry kat bawah dan Paste ke Html post

Coding Entry


[1. klik pada Html 2. paste coding entry 3. tekan compose . 4 klik publish]

copy coding entry ini di credit kan ke Mia Liana

Follow blog Sponser
Banyak sangat nak follow? Anggap je korang sedang berblogwalking and sambil menang hadiah.
Tak rugi ape pun kan . Dont worry diorang akan follow korang balik.
Like Fanpage Sponser


Klik Iklan Sponser
(Tunggu sampai habis loading) <-- data-blogger-escaped-data-blogger-escaped-jujur="" data-blogger-escaped-data-blogger-escaped-nbsp="">

Follow G+ Sponser




HADIAH-HADIAH

Top Referral
1st  Cash RM 30 
2nd Topup RM10

Hadiah Random
Domain (com/net/my) x 3
Banner 300x90/sebulan berharga RM100 di Ping.jer x 1
Bisness Card x 1
Bedak Arab x 2
T-Shirt Terengganu x 2
Beg x 2
Shawl x 3
Tudung Bawal x 3
Maskara Fiber berharga RM45 x 1
1x BB Cream Skin79 5g x 1
Necklace Vintage x 3
10 broochs x 2
Topup RM5 x 15
Topup 3 x 1
Buku "Aku Terima Nikahnya" x 1
Buku Diary of a Wimpy Kid : The Third Wheel by Jeff Kinney berharga RM48.50 x 1
Buku Ilmiah x 1
Bookmarks Eksekutif x 5
Frame x 1

Klik untuk melihat -->GAMBARAN HADIAH

Terima kasih kepada sponser-sponser yang sudi menaja 1st Giveaway by Emas Putih ini.

Apr 2, 2013

" GA Demam ABPH By Wana "


Due Date-7 April 2013
Ramalan pemenang utama ABPBH~ ZIZAN RAZAK